2777
2789
عنوان

دختر عموی شوهرم.. متاهلا لطفا بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 41 پست
عزیزم اون دعوت کرده رفتم سر خود که نرفتم.اونم وایسه من دعوتش کنم

خب دعوت کن دیگه

اومده چند روزم هست😒

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی رفتی خونش ادب حکم میکنه دعوت کنی.بنده خدا هم نگفته میخوام شام و نهار برم خونش که میگی بدم می ...

والا رفتنی هم من دوس نداشتم برم اصراااار کرده بود خانواده شوهرم رفتن منم مجبور 

اصلا با شوهرت صلاح و مشورت کن و بگو که به مادرش بگه که کنفرانس داری باید درس بخونی چند روز ... شاید اصلا مادرشوهرت صلاح نمیدونه که خونه تو شام بیان... بنظرم رک با مادرشوهرتم صحبت کن بصورت مظلومانه زنگ بزن بگو مامان فلانی اون روز میگفت میخوام بیام بنظرت میاد یا نه میخوام خونه اماده باشه از طرفیم کنفرانس دارم بکوب دارم درس میخونم نظرت چیه چیکار کنم بهتره

عزیزم شما برو خونه ی مادر شوهرت یا زنگ بزن بگو روز بعد کنفرانست مثلا هفته ی اینده یا جمعه تشریف بیار ...

اینو بگم میگن مادرشوهرم اینا میان منم نمیشه بگم اونا نیان که .. خیلی دورن بخدا ب ما.. مادرشوهر پدرشوهر دختر عموی شوهر 😑😑

اینو بگم میگن مادرشوهرم اینا میان منم نمیشه بگم اونا نیان که .. خیلی دورن بخدا ب ما.. مادرشوهر پدرشو ...

خب تو چ کار داری بگو ک فعلا درس دارم گفتم برای هفته اینده دعوتت کنم 

اصلا اگ نمیشه زودتر دعوت ش کنی فردا پس فردا دعوت کن ولی شام از بیرون بگیر ک خیلی وقتت گرفته نشه

🤍
اصلا با شوهرت صلاح و مشورت کن و بگو که به مادرش بگه که کنفرانس داری باید درس بخونی چند روز ... شاید ...

قبل اینکه بگه میام خودم حدس زدم الان مادرسوهرم اینا میگن دعوت کن. بخاطر همین ب مادرشوهرم گفتم شوهر دختر عمو کی میاد دعوتش کنم اونم گفت شوهرش نمیاد دیگه مادرشوهرش اینا میان.لازم نیست من دعوت کردم یکی هستیم دیگه. حالا دختر عمو گفته میخوام برم خونش 

بعد درد میدونی چیه همه فامیلاشون اینطوری میان