2777
2789
عنوان

سفته

141 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من برای کار توی کاریابی ثبت نام کردم

امروزبهم زنگ زدن گفتن یه جایی هست واسه کار ولی اگه بخواییم معرفیت کنیم اول بایدسفته ی سه میلیونی به ما بدی

سؤالم اینه مگه نباید سفته رو به صاحب کار داد؟

کسی نیس راهنماییم کنه؟

سلام عزیزم 

میدونم برا راهنمایی دیر شده من تاپیکتون تازه رو دیدم

ولی جوابتون رو میدم شاید به کارتون بیاد

من خودم از طرف کاریابی سرکار رفتم و سفته هم بابتش دادم و حتی یک سوم مبلغ رو نقد پرداخت کردم و مشکلی هم پیش نیومد

و از طرف کاریابیه دیگه ای هم پیشنهاد کار شد ک اونجا هم همینطور شد 

اینجور ک من خبر دارم نصف حقوق وزارت کار  رو باید به کاریابی بدی بابت معرفی ک برای اطمینان از پرداخت ازت سفته میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  میدونم برا راهنمایی دیر شده من تاپیکتون تازه رو دیدم ولی جوابتون رو میدم شاید به ...

رو سفته چیزی نوشتین؟

برای کار تو فروشگاه سفته سیصد میلیونی به نظرتون اشکال داره بدم؟ ممکنه کلکی تو کار باشه؟

رو سفته چیزی نوشتین؟ برای کار تو فروشگاه سفته سیصد میلیونی به نظرتون اشکال داره بدم؟ ممکنه کلکی ...

ن چیزی ننوشتم

عزیزم فکر نمیکنم عادی باشه ممکنه کلاهبرداری باشه

ولی کاریابی مطمئن تر هست 

رو سفته چیزی نوشتین؟ برای کار تو فروشگاه سفته سیصد میلیونی به نظرتون اشکال داره بدم؟ ممکنه کلکی ...

اینو یکی از نی نی سایتیا گذاشته گفتم شاید به دردت بخوره

اگ نزاشت بنویسی جهت ضمانت کاری یا حسن انجام کار باید بهش شک کرد