من دخترم ۴۲ روزشه خداروشکر تاالان مشکل کولیک و رفلاکس نداشته ممکنه بعد از این بگیره؟ اینم بگم که تا امروز یدونه حبوبات نخوردم من، ترشی و سالاد نخوردم خیلی رعایت میکنم خودم.
دوروزه الگوی خوابش تغییر کرده دیشب تا ۴نیم بیدار بود درحالی که قبل ۴۰ روزگیش شبا فقط برای شیر بیدار میشد، بنظرتون ممکنه خوابش تغییر کنه و دیگه نخوابه شبا؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دیگه بچه ها هرچقد بزرگتر بشن شیطون تر میشن و شاید شبا نخوابن بجاش روز بخوابن،یکم دیگه ک بزرگتر شد و بازی و اینا حالیش بود روزا سرگرمش کن نزار بخوابه ک شب بتونه بخوابه
من دخترم تا یک ماهگی واقعا خوب بود خیلی کم دلدرد داشت اونم سریع خوب میشد...اما بعد از یکماه کم کم شروع شد.. رفلاکس پنهان بود و اسید معده تو گلوش بود و نمیزاشت بخوابه.بی خوابی ها کم کم شروع شد..یه وقت میدیدی ۲۴ ساعت کلا نمیخایه فقط چرتی های پنج دیقه ای.. رفلاکس پنهان و نمی شناختم..کم کم دخترم بود تر شد...الان شش ماهشه و یکم بهتره ولی آزار خودش و داده .بعد ها فهمیدم چرا رفلاکس ش بعد یک ماه شروع شد چون من شیر خشک دادم و دخترم به پروتئین گاوی حساس بود و این شیر خشک باعث رفلاکس و آلرژی شد و دخترم حساسیتش رو نشون داد..وقتی فهمیدم نه کار از کار گذشته بود ..شما هم خوب می کنی رژیمی و رعایت..اگه خدایی نکرده به شیر خشک احتیاج پیداکرد حواست و جمع کن..با اولین علائم مث ترش کردن و بیقراری شیز خشک رو قطع کن یا مخصوص رفلاکس بده..گفتم تجربه بکم شاید به دردت بخوره
آروغ ش و حتما بگیر  بعد شیر دهی یه ربع ایستاده نگهش داره...قیافش رو جمع می کرد و از خواب می پرید. یه چیزی تو دهنش بود و انگار می جویید یه چیزی و. آب دهنش مدام آویزون بود از هنوز چهل روزگی ...کم کم قرمز شدن دور چشماش و بی خوابی هاش بیشتر شد معلوم شد رفلاکس آلرژیک داره