2777
2789
عنوان

۱۳تومن نفقه بیاین یه لحظه

130 بازدید | 7 پست

قاضی واسم ۱۳ تومن نفقه گذاشته بعد شوهرم رفته پرینت این ۱ سال که ۲۰۰ تومن۳۰۰تومن بهم داده تو این ۱ سالو جمع کرده شده ۷ میلیون داده دادگاه و الان باید ۶تومن دیگه بده ولی اون ۷ تومن ۳۰۰یارانه خودم بوده که دست اون بود اون با یارانه خودم پول توجیبیمو می‌داده دادگاهقبول میکنه همینو بگم چیکار کنم؟

وزن قبل:۸۲    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عقدم

وای . برو عریضه بنویس  یارانت رو . بگو دارم طلاق میگیرم از فلان تاریخ .

بعد بده درو همسایه ها امضا کنن . بعد بده معتمد محل یعنی اونی که هییت امنا مسجده ‌محلتونه . امضا کنه .

ببر فرمانداری و دادگاه .

یارانتو برگردوند به اسم خودت :( 

همه ی اون ماههایی که پرونده تشکیل دادی برای طلاق . رو میتونی بگیری ازش .

برو با وکیلت صحبت کن .  از فرمانداری هم بپرسی میگن .

همه دوستام اینکارو کردن . بااینکه هنوز طلاق نگرفتن اصلا . 

یارانه شون به اسم خودشون برگشته .

چه اشغال و زرنگن این مردا . حرام خورها 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای . برو عریضه بنویس  یارانت رو . بگو دارم طلاق میگیرم از فلان تاریخ . بعد بده درو همسایه ها ...

امروز رفتم دنبال جدا کردن یارانم فردا احتمالا کارش تموم میشه برگردم گرفتم آوردم خونه که امضا بشه 

موندم چجوری یارانه این ۱ سال که پیشش مونده و روی نفقه حسابش کرده رو بگیرم ازش

امروز رفتم دنبال جدا کردن یارانم فردا احتمالا کارش تموم میشه برگردم گرفتم آوردم خونه که امضا بشه&nbs ...

از تاریخی که  اومدی خونه بابات . با وکیل حرف بزن شکایته کنه . بهت میرسه همشون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از تاریخی که  اومدی خونه بابات . با وکیل حرف بزن شکایته کنه . بهت میرسه همشون

ما عقدیم خونه بابام بودم از همون اول که یارانم جدا کردم با یارانه خودم بهم پول تو جیبی میاد منم احمق اصلا احوال یارانم نمیگرفتم به حساب اون واریز میشد فک میکردم ۴۰۰بهم میده شاه کار کرده الان شکایت کنم میتونم یارانه هایی که تو این ۱ سال برده رو بگیرم؟

حتی امروزم یارانه ریختن نریخته حساب واسم

ما عقدیم خونه بابام بودم از همون اول که یارانم جدا کردم با یارانه خودم بهم پول تو جیبی میاد منم احمق ...

آره . به وکیل بگی کلا میگه که بهت میرسه .