2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی خیلی درد داره؟

درد ک داره اگه خوش زایمان باشی زیاد درد نمیکشی زود دنیا میاد

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

سلام عزیزم 

منم بارداری اولم همینجور بود نه درد نه انقباض هیچی 

۳۹ هفته و ۶ روز آخر شب کیسه آبم پاره شد و با آمپول فشار 

۴۰ هفته زایمان کردم 

پله بالا پایین برو زیاد میگن خیلی خوبه من سر بچه اولم نمیدونستم 

دوش آبگرم خصوصا تو قسمت کمر 

پیاده روی زیاااد 

ان شالله که به همین زودی به خوبی و خوشی زایمان کنی فسقلیتو سالم بگیری بغلت 😍😍

برا منم دعا کن بارداری دوممه ان شالله که به سلامت سپری کنم و زایمان خوبی داشته باشم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

آمپول فشار چشه مگه؟منو سرپسرم  باامپول  درداوردن  بنظرم یکی ازمرایاش اینه که میریم  بیمارستان  جیغ ودادمیزنیم  نه جلونامحرم (البته دست خودآدم نیستا ولی وقتی آدم میشینه فک میکنه  واقعا  جلو مردای دیگه بده داد زدن  بنظرشخصی من امپول  خوبه دعا میکنم بعد دوماه که منم زایمان دارم بازم باآمپول  فشار دردبکشم

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
طبیعی خیلی درد داره؟

مث دردهای پریودی فقط شدید تر و وحشتناک تر .هی میگیره ول میکنه .بعد کم کم دردات به هم نزدیک میشه و پیوسته میشه .بعد دیگه درد شدید و زایمان .

البته اون زمانی که بچه داره دنیا میاد واقعا دردش قابل توصیف نیست .اما خب بعدش دیگه تموم میشه و دردی نیست بعد چندساعت میشه راحت راه رفت که البته اگه بخیه باشه باید تو نشستن اینا رعایت بشه باز نشن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد

عزیزم پله خیلی مفیده من اسانسور خونمون خراب بود پله هم زیاد برای کارام مجبور بودم برم بیام دوهفته هم زودتر زایمان کردم راحتم بود

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
 بستگی ب بدنت هم داره 👌🏻

من سرپسرم  ۱۸ سالم بود وواقعا  مردمو زنده شدم دوهفته  نمیتونستم  راه برم 

الان ۲۲ سالمه یعنی زایمانم  امکان داره راحت بشه 🥺

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
سلام عزیزم  منم بارداری اولم همینجور بود نه درد نه انقباض هیچی  ۳۹ هفته و ۶ روز آخر شب ک ...

سلام گلم  تحرک ک  دارم ولی پیاده رویم کمه 

پله هم نداریم برم و بیام😑😑☹️

منم همینجور بودم برا اولی کیسه ابم پاره شد دلم خوش بود این یکی حداقل درد زایمان خودش بیاد چون میگن امپول فشار دردش بیشتره 

ب امید خدا عزیزم ایشالا بارداریت ب سلامتی سپری شه و بچتو سالم بغل بگیری 💋💋💋😘