یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه قرار بود عروسی کنیم به خاطر همین جدا کردیم.یهو عروسیمون عقب افتاد.حالا چجوری بگم ک ناراحت نشه.اونم خیلی قسط داره میگه با این ۶۰۰ یکیشو میتونم بدم حداقل
امشب دوباره...بارونغممیباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
اگه ماهی بهت خرجی میده نگو..اونوقت میگه ماهی مثلا یکی دو تومن خرجت میکنم تو بخاطر ۳۰۰ تومن حرف میزنی..اگه خرجی نمیده یا کم میده بگو بهش نمیرسونم کم میارم از پدر مادرمم چون عقد کردیم روم نمیشه بگیرم 🌺
سیصد تومن هم کافیه؟؟؟ کافی هم باشه خودتو کم خرج نشون نده که بعدها بیچاره میشی. پول بگیر خرج نکن خب پس انداز کن... الان یه تی, شرت سیصد تومنه
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.