2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از نگاهتون

مبارکت باشه زشت یا زیبا همین ک شما میپسندی کافیه و اینکه بهتون ارزش داده و براتون خریده خیلی باارزشه 

سلیقه ها فرق داره من ۳ ۴ روز پیش النگو گرفتم خودم خیلی دوسشون دارم اما اینجا همه گفتن بده🤣

ن من فقط یکی دیدم تو بازار ۲۸۰میلیون بود ترجیح دادم دیگه بازار نرم😂

آره منم اونروز رفتم ۲۰۰ میلیون بود 

ولی دلم مونده تو اون سرویس😂😂

واسه شما میخوان حدود ۲۸۰ میلیونی بخرن؟

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
 اگر شرایط تهران اومدن داشتید، پروفسور محمداحسان تقی زاده اولین کلینیک درمان قطعی لکنت زبان رو ...

تقی زاده رو زیاد شنیدم ولی موقیعیتشو ندارم برا اومدن پسرمم یه مقدار آرومتر شده لکنتش دیگه اینقدر گفتار درمانی بردم خسته شدم 😔

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
مبارکت باشه زشت یا زیبا همین ک شما میپسندی کافیه و اینکه بهتون ارزش داده و براتون خریده خیلی باارزشه ...

میشه بفرستی منم ببینم عکسشو

من عاشق طلام🥴😂

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
آره منم اونروز رفتم ۲۰۰ میلیون بود  ولی دلم مونده تو اون سرویس😂😂 واسه شما میخوان حدود ۲۸۰ م ...

ن عزیزم 🤣اگ به اونا باشه برا من هیچی نمیخوان بخرن همینجور رفتم دیدم و اینی ک خوشم اومد این قیمتی بود