2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسرم

525 بازدید | 20 پست

سلام خانوما.لطفا راهنماییم کنین.ده روزه دارم تلاش میکنم پسر دوساله ام رو از پوشک بگیرم.اصلا همکاری نمیکنه.مینشونمش رو قصری یه ربع تا نیم ساعت سرگرمش میکنم جیش نمیکنه.بعد که پا میشه پنج دقیقه بعدش یا بلافاصله تو شلوارش جیش می‌کنه بعد میاد بهم میگه.خسته شدم.😓

خوب شاید هنوز امادگیشو نداره

پسرا معمولا ۲سال ونیم به بعد برا از پوشک گرفتن امادگی دارن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دستشویی تشویقش کن اومد بیرون اگه جیش کرد یه چی بهش بده شکلاتی کیکی زنداداشم اینجوری گرفتش

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

امادگیشو نداره بزار ی پنج شش ماه بگذره تا سه سالگی وقت داره ب زور بهش یاد نده 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

اسی اماده نیست من پسرمو ۱۸ ماهگی گرفتم چون خودش از پوشک بدش میومد و بازش میکرد قبلشم از ۹ماهگی توالت میبردمش جیش میکرد 

یکهفته ادامه بده اگه دیدی همکاری نمیکنه بیخیال شو بعد عید بگیرش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

۳،۴ روز اول هر یک ربع ۱۰ دقیقه دقیقه یکبار ببرش دستشویی اومدی بیرون پوشک ببند 

روزای بعد پوشکو باز کن شرتای آموزشی بگیر براش پاش کن 

هر نیم ساعت ببرش 

توی دستشویی بادکنک باد کن بزار نمیدونم جایزه بزار که دوست داره 

بهش بگو هر وقت جیش داشتی به مامان بگو ببرمت دستشویی تو پوشکت جیش نکن  اگه بگی  جیشتو بهت جایزه که دوست داری میدم 

خواهرشوهرم از اول همیشه پسرشو پوشاک میکردع یه لحظع بدون بدون پوشاک نبوده خلاصه دوسالش شایدم بیشتر بود خواست از پوشک بگیرتش ک جیش اینا یادش بده خلاصه دستشویی کرد وقتی دستشویش دید بچه ترسید وفرار کرد ازبسکع خندیدیم بیچاره همش توپوشک بود تعجب کرد این از کجا اومد🤣🤣🤣

چه اصراریه وقتی بچه اپادگیشو نداره از پوشک بگیریش؟ بزار سع سالش که شد راحت و بی دردسر بگیرش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد