2777
2789
عنوان

درد شدید رحم لطفا ی لحظه بیاین

229 بازدید | 19 پست

من شنبه تخمک گذاریم بود اقدام کردیم یکشنبه هم دوباره اقدام کردیم ولی از دیشب تا حالا رحمم خــیلی خیـلی تیر میکشه

کسی میدونه چرا؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ب این زودی میگیره

من از دو هفته بعدش اینجوری شدم ولی تا چهل روز هیشکی نفهمید هرجا بهداشتم رفتم برای معاینه میگفتن دوره تخمکگذاریه بخاطر همون درد داری ولی من فک میکردم عفونتع یک بسته چرک خشک کن خوردم خیلیییی درد داشتم بعد چهل روزم کمردردای وحشتناکم شرو شد

من از دو هفته بعدش اینجوری شدم ولی تا چهل روز هیشکی نفهمید هرجا بهداشتم رفتم برای معاینه میگفتن دوره ...

نه بابا من دیشب اقدام کردیم بعد دوساعت اینجوری شدم تا الانم ک درد دارم

ببخشید روز تخمک گذاریتونو  چجوری میفهمین ب غیر از ترشحات

از روی تجربه معمولا هر روزی ک پاک میشم روز قبلش میشه مثلا این دوره من یکشنبه پاک شدم شنبه هفته بعدش تخمک گذاریم میشه البته روز تخمک گذاریم ی طرف رحمم درد پریودی میگیره من چند دوره هم هست از کیت تخمک گذاری استفاده میکنم

اثر مایع ممی هست رو رحم و بدنت.. منم بعد از نز دی کی بدون جلوگیری کمردرد و دردی مثل پریود میگیرم‌‌ & ...

پس نگران نباشم؟؟ دیشب تا حالا خیلی غصه خوردم میترسم این بارم باردار نباشم😔😥