2777
2789
عنوان

کمکککککککککککک

160 بازدید | 14 پست

خانوما بچه ۴ ماه و نیم ۱۰ قطره دیفن هیدرامین بزرگسالان بخوره خطرناکه  ؟؟؟؟ البته یکمشو تف کرد

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول میدید بعد میپرسید؟؟

زیر دوسال ممنوعه ولی ۵ قطره چیزی نیس شیر بده بخوره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

زنگ بزن اورژانس بیمارستان بپرس من اطلاعی ندارم واقعا

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بزنگ اورزانس

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اول میدید بعد میپرسید؟؟ زیر دوسال ممنوعه ولی ۵ قطره چیزی نیس شیر بده بخوره

بچه دوستمه اشتباهی داده

ان شالله ک چیزی نشه  زنگ زدم ۱۱۵  وصل میشه ب امداد و نجات عدد یک میگه بزن بزنم درسته ؟میشه پرسید