2777
2789
عنوان

رفتار مادرشوهرم بعد از فهمیدن جنسیت بچم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 8476 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خواهرشوهرت خودشو از داداشش پایین تر میدونه؟

جالبه دخترخواهر شوهر زنگ زده میگه شوهرم خیلی دختر دوستداره(بچه ندارن) ولی چکارکنم اخه من هر چی بیارم پسره گفتم وااا تو از کجا جنسیت بچه نیومدع رو میدونی گفت ما دختر نمیاریم

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍

واقعاا نمیدونم چرا خانواده ها انقدررررر تاکید دارن به داشتن پسر...مثل تاپیک پر بازدیدی که تعطیل شد برادرشوهر بیشعورش گفته بود اگه بچت دختر شد تو بیمارستان بذارش....

اخه اینا چطور ادمایین...خودم باردار شدم هیچکدوم حتی تبریک خشک و خالی نگفتن اهمیت پوست پیاز هم بهم ندادن تا وقتی که فهمیدن جنسیت‌ بچه پسره اونوقت میخواستن بال در بیارن‌ اونوقت براشون عزیز شدم یهویی....😏😏😏 

واقعا مناسفم فقط میگم خدایا عروسایی که مثل من گرفتار یه خانواده عقب مونده شدن رو‌بهشون پسر بدع که حداقل علاوه‌بر عذابایی که میکشن دیگه حرف نشنون از یه مشت کوته فکر.....

واقعا بچه چه فرقی داره چه دختر چه پسر...🥺🥺🥺🥺

حالا خواهر شوهر هر جا میشینه میگه انشاالله پسره یا زنگ میزنن میگن پسر خوبه 

خیلی کمبود دارن،منم وقتی خانواده شوهرم فهمیدن دختره بچم انگار یکی ازشون مرده بود انقد ناراحت بودن من ک اصلا برام مهم نبود رفتارشون،ولی خانواده خودم خیییییییییلی خوشحال شدن و حتی براش جشن گرفتن

جالبه دخترخواهر شوهر زنگ زده میگه شوهرم خیلی دختر دوستداره(بچه ندارن) ولی چکارکنم اخه من هر چی بیارم ...

حالاببین کی گفتم بچه هاش همه دختر میشن

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
واقعاا نمیدونم چرا خانواده ها انقدررررر تاکید دارن به داشتن پسر...مثل تاپیک پر بازدیدی که تعطیل شد ب ...

الان جاریم با من بارداره اون پسره. مبارکش باشع ولی من بچه هام هر چی باشن عاشقشونم رو تخم چشممن. ولی اونا ب دختر اهمیت نمیدن 

عزیزم اولا حامله ای خودتو ناراحت نکن 

دوما دایورت کن به گل لای پای نی نی هات

سوما اصلا از همین الان رو نده

چهارما با شوهرت اتمام حجت کن بگو اگر کسی رفتارش با بچم چون دختره متفاوت باشه بی برو برگرد تو روش درمیام و قطع ارتباط 

جلو مادر شوهرت بگو که حساب کار دستش بیاد 

خدا کسی رو که دوست داره دختر میده 

من یه دوسال و نیم دارم ماه بعد دومی هم به دنیا میاد.مادر شوهرم تخم نداره چیزی بگه.

متوجه میشم رفتارش تغییر کرده و این که دخترم و پسرم صدا میزنه اما جرئت نداره تو رو من بگه

میخت و محکم بکوب وگرنه هی باید حرص بخوری بریزی تو خودت شیر عصبی بدی به فرشته های کوچیکت

از من به عنوان خواهر کوچیک ترت یه چیز و به عنوان تجربه یادت باشه

مادر شوهر حتی اگر خاله آدم باشه عمه آدم باشه فرشته باشه باز هم مادر شوهره.

آخر همان شد که نباید میشد آخر همان رفت که نباید میرفت 
عزیزم اولا حامله ای خودتو ناراحت نکن  دوما دایورت کن به گل لای پای نی نی هات سوما اصلا از همی ...

اره از اول ک بدنیا بیان یجوری رفتار میکنم ک جرئت نکنن رفتار بدی باهاشون داشته باشن

بیچاره جاریمم دختر دارع از ترس دیگه بچه نمیاره میگه بیارم دختر باشع ولم نمیکنن

الان جاریم با من بارداره اون پسره. مبارکش باشع ولی من بچه هام هر چی باشن عاشقشونم رو تخم چشممن. ولی ...

میفهمم عزیزم خانواده شوهر منم اینجورین دقیقا...یعنی فقط یک راه داری اونم اینکه بیخیال باشی و اهمیت ندی....اینم بدون بچه تا بدنیا نیومده جنسیتش مهمه بعد دنیا اومدنش انقدر عزیز میشه که خدا میدونه.....

اره از اول ک بدنیا بیان یجوری رفتار میکنم ک جرئت نکنن رفتار بدی باهاشون داشته باشن بیچاره جاریمم دخ ...

دختر نعمته نعمت

گور باباشون 

دختر اولم از الان کلی ذوق داره واسه خواهرش 

تا میخوام پاشم میگه مامانی چرت پاشدی آب میخوای غذا میخوای 

میوه بیارم 

میخوام ظرف بشورم میگه بابا تو پاشو مامانم نمیتونه نی نی داره تو شکمش.

میگه نی نی دنیا اومد خودم میخوابونم رو پام لالا کنه.

خودم میبرم حمام خودم میبرم جیش کنه

آخر همان شد که نباید میشد آخر همان رفت که نباید میرفت 
میفهمم عزیزم خانواده شوهر منم اینجورین دقیقا...یعنی فقط یک راه داری اونم اینکه بیخیال باشی و اهمیت ن ...

اره باید همینکارو کنم