من تو زندگی واقعی با هیچ پسری نبودم دست هیچ پسری بهم نخورده کلا محل نمیدادم نمیگم شاخم نه اخلاقم این بود تا اینکه سایت های مجازیو دیدم معتاد اونجا شدم با خیلی پسرا حرف زدم...
خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
گاهی نرسیدن بهتر از رسیدنه اگر قرار باشه به درد من مبتلا شد همون بهتر ک نرسید 💔😔💔😓
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
تا اون گغت دوست دارم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود خواستم انتقام امیرو (اسم الکی گذاشتم )رو ابن خالی کنم اول ...
عزیزم اشکالی نداره آدم اشتباه میکنه مهم اینه که از همین جا متوقفش کنی و دیگه پیش نری. میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باش میشه. این چیزا متاسفانه فقط و فقط به خودمون آسیب میزنه. بهتره کلا از این فضا ها دور شی و خودتو با کارای دیگه سرگرم کنی کارایی که دوست داری. تا فراموش کنی