2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد یعنی من بدم توروخدا بگین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم مسافرت کوفتم شد از بس من اشک ریختم نه شماره نه هیچی فقط تو سایت یه بارم عکسمو دیده بود هر تهمتی بگین زد اشکمو دراورد یه پسری خودکشی میکرد اومد بامن حرغ زد گفت این ادم نیست ولش کن منم داشتم هر روز نابود تر میشدم رفتم 

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
اخلافم متفاوت بود نمیدونم چرا جذب من میشدن دوتاشون مریض جنسی بودن منم نمیدونستم اینا چیه میگفتن منم ...

عزیزم لازم نیس به بقیه توضیح بدی

خودت میدونی خدای خودت 

میبخشه خیالت راحت توبه کن سعی کن پاش بمونی اگه هزار بار توبه شکستی باز برگرد در خونه خدا همیشه بازه

این ادمان که حکم میدن و قضاوت میکنن

فقط میتونم بگم سرتو گرم چیزای دیگه بکن و از فضای مجازی و پسرا دور باش  در ضمن بد نیستی تقاضای ...

دقیقا

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
اخلافم متفاوت بود نمیدونم چرا جذب من میشدن دوتاشون مریض جنسی بودن منم نمیدونستم اینا چیه میگفتن منم ...

مریض جنسی بودن یعنی اندام خصوصیشون و نشونت میدادن؟؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
باورای پوسیده.. چرا بد باشی  جوونی باید حرف بزنی با جنس مخالف ولی معتادش نشی  پسربازی ک ...

😒شاید سنش پایینه این حرفا چیه 

بعد از پسرا ضربه ببینه دنیاش رو سرش آوار شه تو جواب میدی؟ 

همه چی از چت ساده شروع میشه

عزیزم بدی و خوبی به این حرفا نیست. انسان درستکاری باش چه ربطی به دوستی با پسر داره؟ خودتو سرزنش نکن تو کار بدی نکردی همه ی انسانها نیاز دارن با جنس مخالف خودشون صحبت کنن.

تا اون گغت دوست دارم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود خواستم انتقام امیرو (اسم الکی گذاشتم )رو ابن خالی کنم اولین بار بود یکیو باور کردم اما انگاری این وسط منی که مغرور  بودم خر شدم اونم گفت بدم اونم شکستم بخاطرش زندگیمو گرفتن 

بچها داغونم از خودم بدم میاد حالا رفتم تو سایته اون امیر کلی پیام گذاشته دوست دارم برگرد دوست دخترش گفت دست از سرش بردار اقا بعنب من بدم 😭😭😭😭

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
عزیزم لازم نیس به بقیه توضیح بدی خودت میدونی خدای خودت  میبخشه خیالت راحت توبه کن سعی کن پاش ...

امان از قضاوت مردم....

بنده روانشناسی دارم ک هرازگاهی میرم پیششون

ویژگی بارزشون اینه ک اصلااااا قضاوت نمیکنه

انقدر دوسشون دارم خدامیدونه

نوشتید قضاوت و...

یادم افتاد

😒شاید سنش پایینه این حرفا چیه  بعد از پسرا ضربه ببینه دنیاش رو سرش آوار شه تو جواب میدی؟  ...

۱۷ سالمه فعلا 

نابود شدم