2777
2789
عنوان

اگه بدونی من چقد دلم تنگ شده💔😩

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 34 پست
شما عقد بودید ک نوشتی  تو جلسات دادگاه؟   اره فقط خودش در نظر ک اومد خونمون دل ...

نه عقد نبودیم همکاریم

ببین عزیزم سعی نکن ازش دوری کنی ببین زندگیشونو ببین خوش بودنشونو ببین اینجوری خود ب خود میفهمی که همه چی تموم شده سعی کن به گذشته مثل یه سرگرمی نگاه کنی

یوگاه کار کن و بیست و هشت روز شکر گذاری رو انجام بده

هرچیزی که تورو یاد عشق اون موقع بندازه رو از بین ببر مثل عکس چمیدونم هدیه فیلم یا.....

به خودت نگاه کن تو یه دختری

خاله من روز اول به من گفت شما که خوشگلی زشت ترین دختر جهان هم کسی رو داره که عاشقش بشه و بهش اهمیت بده

پس چرا فکر میکنین دنیا به اخر رسیده یه روزی میشه یکی میاد جاشو پر میکنه خوشبختی رو حس میکنین و عاقبت اونارم میبینین

ببین من مث خودتم از جنس خودت نمیدونم تو بیشتر درد کشیدی یا من

ولی میدونم درد هردومون همینه

قلبت رو تحت اختیار بگیر

تظاهر کن دلت باور میکنه

کتاب بخون

روی روحت کار کن

مکان هایی برو که ارامش میگیری

بدیاش رو مرور کن

تنها نمون

چیزایی که دوست داری رو بخور

با بچه ها بازی کن خیلی ارامش داره اونا پاکن

خیلی چیرا میتونه جایگزین باشه

دمنوش زعفرون و. .. رو بخور

برقص

روحت و ترمیم کن

نه عقد نبودیم همکاریم ببین عزیزم سعی نکن ازش دوری کنی ببین زندگیشونو ببین خوش بودنشونو ببین اینجوری ...

قربونت برم چقدر با درکی نسبت ب دردم .‌‌ 

چقدر قشنگ گفتی نمیدونم تو بیشتر درد کشیدی یا من ...

چقدر قشنگ گفتی بدیهاشو ببین ... آرع بدیهاشو میبینم . 

بدیش این بود ک حالا ب هرررررررر دلیلی نشد ب هم برسیم ؟ باشه 

عقد کرد کنارش بودم ... بعدش نتونستم باشم . نمیکشیدم باشم . 

اگه  اومدن تولد من برا آرومیه دل من بود چرا شب عروسیش فکر این نبود من دارم جوووون میدم یا زندم؟  چرااا... اگه پیام من میده ک  آروم بگیرمو بفهمم اونم درد داره ک دوره ازم چراا یه هفته بعد عروسیش ک تازه دوماد بود و داشت کیییف میکرد فکر نیافتاد پیام بده؟ چرا موقعی ک تو مسافرت بود مشروب نخورده بود پیامم بده( ی شب پیامم داد ک من مشروب خورده بودم دیشب و اونقدر میخورم ک بمیرم  چون میدونستم چقدر بدش میاد از مشروب و مواد نوشته بود ب اینا رو آوردم ) 

چراااا تو دور دوراش یادش ب من نیومد پیامم بده ؟  چرا وقتی تو خونشه کنار زنشه یه باز پیامم نداد دلتنگم؟ همش وقتی ک تو مغازشه و زنگ تفریحشه ... 

چون من ارزشی ندارم .... چون هر چند وقت یه بار یادش میاد یکی بود برام میمرد بذار ببینم هنوزم میمیره؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم چقدر با درکی نسبت ب دردم .‌‌   چقدر قشنگ گفتی نمیدونم تو بیشتر درد کشیدی ...

افرین عزیز دلم

اون خوشی خودشو داره

زنشو داره اگه دویش نداشت بچه دار نمیشد انقد سریع

اگه دوسش نداشت باهم زندگی نمیکردن مردا هولن ولی عجیبن اگه کسیو نخوان زهرشونو میریزن پساون زنو میخواد

چرا شب عروسیش میومد پیشت هوم؟

چرا اونـزنو ول نکرد نرفت بیرون

اون بچه گواه رابطه شونه

اون فقط تورو برای سرگرمی میخواد ببخشبد اینارو میگم میدونم سخته تیر فرو میره تو سینه ادم ولی باید بگم این زخم نمیکشتت ولی اون مرد خفه ات میکنه

اون به هر دلیلی تورو ول کرد فورا  ازدواج کرد میتونست نکنه

اگه دوست داشت میرفت از شرمندگی پشت سرشم نگاه نمیکرد 

افرین عزیز دلم اون خوشی خودشو داره زنشو داره اگه دویش نداشت بچه دار نمیشد انقد سریع اگه دوسش نداش ...

آرع  زنگ تفریحش یادش میاد  تا یه پیامی بدم یادش نره دوسم داره ... نکنه بدون دلتنگی بچرخه مسیر زندگیشو عوض کنه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

آرع  زنگ تفریحش یادش میاد  تا یه پیامی بدم یادش نره دوسم داره ... نکنه بدون دلتنگی ب ...

گور پدرش مگه نفس کشیدنت دست اونه

مگه به دنیا اومدنت دست اون بوده