2777
2789

سلام.

۱) وقتی خواستید گواهی‌نامه بگیرید مربی‌تون خانم بود یا اقا؟

تجربه‌ای دارید بگید. پندی اندرزی هرچی هست بگید! 😅🌻

۲) سریال بی‌گناه چند قسمت اومده؟ قشنگه؟ ( لطفا تعریف نکنید لو ندید 😅 ) چند قسمته؟ چند قسمت اومده؟ شبیه هم‌گناه هست؟ یا فرق داره؟ میخواستم قسمت‌های زیادی ازش بیاد بعد فیلیمو بگیرم.

مرسی مهربونا⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1)مربیم خانم بود و راضی بودم ،مربی نمونه شهرمون بود...نکته اینکه کاری به خانم یا اقا بودنش نداشته باش..ببین کارش چطوره..

2)نمیدونم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
1)اقا بودن خیلی هم استرسی 2)شونزده قسمت اومده قشنگه،داستانش هم از همگناه جداست یکی دیگه ست کلا

اینکه اقا بودن خوب بود؟ من خانم گرفتم کلاسام خیلی مونده شروع شه. ولی میگم نکنه اقا بهتره!

خیلی ممنون از توضیحتون در مورد سریال❤

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
اینکه اقا بودن خوب بود؟ من خانم گرفتم کلاسام خیلی مونده شروع شه. ولی میگم نکنه اقا بهتره! خیلی ممنو ...

فکر نکنم فرق زیادی داشته باشه مهم مهارته

ولی ایشون سنشون زیاد بود نسبت به من خیلی هم استرسی بودن حس میکردن هر لحظه قراره برم تو دره:)

که خدا بغل کند مگر مرا...
سلام خانم بود

خوب بودن؟ یا بنظرتون اقا باشن بهتره؟

سوال اولت،من موقعی که می خواستم ثبت نام کنم به اون مسئولش گفتم من سخت گیر ترین و صبورترین  مربیتون و می خوام آقا و خانومش فرقی نداره ،ایشونم خدایی مربی خوبی و معرفی کرد که آقا بود

سوال دومت کلا زیاد اهل سریال نیستم اطلاعی ندارم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
1)مربیم خانم بود و راضی بودم ،مربی نمونه شهرمون بود...نکته اینکه کاری به خانم یا اقا بودنش نداشته با ...

دقیقا راست میگیدا. نمیشه که مثلا همه‌ی اقاها خوب باشن یا همه خانونا خوب باشن

به این نکته توجه ننموده بودم😅

مرسی ازتون❤

چرا تاپیک می زنی قفل میکنی،😒

😅 تاپیک زدم به جای اینکه پیام بده تاپیک ثبت شد ( یه همچین چیزی پیام میده؟ اون) خطا داد! 

منم فکر کردم کلا تاپیکم حذف شد. یکی دیگه زدم. گفتم یکیشو قفل کنم. گفت گفتم خب شاید یه سریا دارن مینویسن بعد باز کردم

کلا هنگ کردم😅

آقا بود، فامیل بود با بابام میرفتم. خوب بود هم خیلی وارد هم با حوصله توصیه هم اینکه نترس باش، ریلکس ...

چه خوب فامیل بودن

خیلی ممنونم از راهنمایی‌هاتون ممنونم❤