2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیلدر راجب چیه

رمان ده جلدی از محمود دولت آبادیه، یه سری حوادث در روستای سبزوار هست که دوران کودکی نویسنده اتفاق افتاده،  اواخر جنگ جهانی دوم هست، کلا قلم دولت آبادی رو خیلی دوست دارم

دارم اینو میخونم ولی فعلا یه جوجه شیطون دارم وقتمو‌ پر کرده کتابمم کثیف کرده 😅😅😅

عه منم دارم گذاشتم تو لیست کتاب‌های نخوندم، ولی تو بارداری ایقد حالم خرابه فقط داستان میخونم

حتما باید بخونمش بنظر جالب میاد

اگه به داستان های رئال علاقه داری محشره، وقتی با کتاب‌های دولت آبادی انس گرفتی اصلا نمی دونی روزات چطور میگذره، کاش من نخونده بودمش تو ۹ ماه بارداریم میخوندمش

عه منم دارم گذاشتم تو لیست کتاب‌های نخوندم، ولی تو بارداری ایقد حالم خرابه فقط داستان میخونم

خیلی کتابش تمرکز میخواد چون با ایهام نکته دار صحبت میکنه نویسنده منم فعلا تنها چیزی ندارم تمرکز کم کم دارم میخونم یکساله 😅😅😅 

از این سبک کتابا فقط ی کتاب خوندم اونم سید نورالدین عافی بود ک خیلیییی روم تاثیر گذاشت

زندان الرشید، پایی که جا ماند، فرنگیس، من زنده ام، یادت باشد، رفیق مثل رسول، شهید نوید تو این سبک واقعا جالبن

از این سبک کتابا فقط ی کتاب خوندم اونم سید نورالدین عافی بود ک خیلیییی روم تاثیر گذاشت

نخوندم...شهید هستند؟نورالدین پسر ایران؟کتاب های زیادی هست خاک های ترم کوشک کتاب سلام بر ابراهیم کتاب پسرک فلافل فروش