2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی نامه دکتر حسابی....اسمش فک کنم استاد عشق بود ....میگن در مورد  شخصیت علمی ایشون کمی اغراق شده ولی زندگی شخصی شون خیلی جالب و دور از ذهن بود برام سختیه که داشتن 

سرگذشت ندیمه رو اوایل خوندم ول کردم‌

کتاب باشگاه ۵ صبحی ها رو‌گرفتم هنوز شروع نکردم 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
زندگی نامه دکتر حسابی....اسمش فک کنم استاد عشق بود ....میگن در مورد  شخصیت علمی ایشون کمی اغراق ...

از اسم پنج صبحیا میترسم 😂بخونم راجب سحر خیزی باشه چون متنفرم زود پاشم 

از اسم پنج صبحیا میترسم 😂بخونم راجب سحر خیزی باشه چون متنفرم زود پاشم  

منم همینطور....اصن آدم صبح نیسم ....باور کن عصر که میشه تازه سرحال میشم انگار روزم تازه استارت خورده   

ولی متاهل و بچه دارم دلم میخواس نظم بدم به خواب وزندگیم .

...

راسی منم‌گیلکم خوشبختم  

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
منم همینطور....اصن اوم صبح نیسم ....باور کن عصر که میشه تازه سرحال میشم انگار روزم تازه استارت خورده ...

😂😂😂این تو لیست سیاه منه بجاش کتاب قانون پنج ثانیه رو بخون خیلی خوبه