2777
2789
عزیزم ممنون ۲۳سالمه ی بچه ۴ ساله دارم و ۴ تا جنین سقط کردم یکی رو تو دوران عقد باردار شدم یه سه قلو ...

عزیزم خدا  رو شکر که یکی داری سنی نداری که ان شاالله  چند تا صحیح و سالم میاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمم میگف اگ کسی باردار نشد با اولین ای وی اف دومین ای وی اف رو حتما سر وقت بره احتمال ۹۰درصد باردار ...

خداااا از زبونت بشنوه 

برا منم دعا کن جنینام بگیره بشه 

خدا  فرشته تو حفظ کنه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
عزیزم خدا  رو شکر که یکی داری سنی نداری که ان شاالله  چند تا صحیح و سالم میاری

اره ولی چون عمدی سقط کردم افسردگی شدید دارم مخصوصا اون سه قلوها یکیش با قرص افتاد دو تا همسانش موند دلم خونه ببین

عزیزم ممنون ۲۳سالمه ی بچه ۴ ساله دارم و ۴ تا جنین سقط کردم یکی رو تو دوران عقد باردار شدم یه سه قلو ...

سه قلو طبیعی باردار شدید 

خیلی پر خطره 

ان شاءالله  بهترین خیر و صلاح براتون پیش بیاد

خداااا از زبونت بشنوه   برا منم دعا کن جنینام بگیره بشه   خدا  فرشته تو ح ...

انشالله نذر اسم محمد و فاطمه کن خیلی اثر داره با خدا حرف بزن از حضرت محمد بخواه ذکر هایی هست اونارو تکرار کن ی ذکر بود میگف روزی هفتاد بار بگی باعث بارداری میشه من گفتم همون ماه اقدام باردار شدم

سه قلو طبیعی باردار شدید  خیلی پر خطره  ان شاءالله  بهترین خیر و صلاح براتون پیش بی ...

اورژانسی خورده بودم فقط یبار رابطه داشتم اون ماه بعد دیدم همش خوابم رفتم تست زدم سر ۱۳ روز پررنگ شد رفتم ۹ تا قرص واژینال گذاشتم یکی از جنینا سقط شد بعد رفتم سونو با اون تصویر ک دیدی مواجه شدم دو جنین با ضربان قلب کاملا تو شوک بودم

عزیزم متاسفم  ان شاءالله  خدا اجر تما سختی‌هایی که کشیدی به بهترین شکل برات جبران کنه

قبلا خدا دعا هامو مستجاب میکرد شاید چون ادم بهتری بودم ب حق ابولفضل العباس ب حق امام حسین ک حامله میشی و سال بعد محرم تو هیت ی چیزی براش خیرات میکنی

قبلا خدا دعا هامو مستجاب میکرد شاید چون ادم بهتری بودم ب حق ابولفضل العباس ب حق امام حسین ک حامله می ...

ان شاالله  عزیزم  خدا ان شاءالله خانوادتون حفظ کنه حتما دعای شما مامان مهربون  تاثیر داره ممنون از دعای قشنگت

عزیزم خیلی استراحت کن انشالله بالا میره دوستم بتای اولش ۶۸ بود گفت میسپارم بخدا دکترا گفتن برا ای وی اف خیلی پایینه ۴۸ ساعت بعد تکرار نکرد ۴ روز بعد شد ۱۰۰وخوردی گفتن کم بالا رفت باز نا امید نشد یهو بعد یه هفته بتاش شد ۱۰۰۰و خوردی فقط توکل ب خدا و استراحت

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔