2777
2789

اگه دوست داشتی اینکار و انجام بده

یه قاشق سرکه سیب با یه قاشق آب مخلوط کن شبا که میخوای بخوابی به صورتت بمال تا صبح بمونه اگه صورتت رو میسوزوند یکمی آبش رو بیشتر کن

این جوری جوش های جدید بیرون نمیان جوش های قبلی هم کم کم کوچیک میشن و برآمدگی شون میخوابه

من اینو انجام میدادم خوب بود امتحان کن ببین به صورتت میسازه یا نه

هرگز سرکه خالص نزن من دوسه سال قبل از این روش سرکه خالص زدم. بدتر جوش زدم. انگار بدتر تحریکش کرده باشه ها

موقع زدن ممکنه بوی تندی داشته باشه و چشمت رو هم کمی اشک بندازه ولی خب داروئه دیگه

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی از جوشا مخصوصا چرکی هاش هم هستن که تا کامل رشد نکنن ول کن نیستن

آبلیمو باعث میشه سریع رشد خودشونو بکنن و سریعتر خوب بشن 

آبلیمو قرمزی جوش ها رو هم کم میکنه

آبلیمو لایه بردار هم هست . موقعی که آبلیمو میزنی تا بیاد خشک بشه صورت خیلی میسوزه و میخاره یکمی که تحمل کنی  خشک بشه خوب میشه در حد یه دقیقه

در ضمن آبلیمو پوست رو روشن میکنه و تیرگی دور چشم رو هم کمرنگ ترش میکنه. من خودم به شخصه  تیرگی دور چشمم از بین نرفت ولی کمرنگ میشه شاید اگه ادامه دار بزنم خوب بشه، نمیدونم  

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
[QUOTE=263346873]    ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

هیچ وقت نذار یه جوش فسقلی باعث خجالت یه دختر 60 کیلویی نازی مثل تو بشه