2777
2789
عنوان

از هیچی لذت نمیبرم

296 بازدید | 13 پست

شما چطوری حالتون رو خوب میکنین؟ 

دوازده ساله توی شهر غریب خونه نشینم. نه سر کار میرم نه دوستی دارم.توی این شهر کوچیک هیچ تفریح و تنوعی ندارم. شوهرم صبح تا شب سر کاره وقتیم میاد خسته ای حتی حوصله صحبت کردن نداره. منم چند ساله فقط با بچه سر و کله زدم و مادر تمام وقت بودم احساس میکنم افسرده ام. دیروز رفتم باشگاه اسممو نوشتم به اجبار شوهرم و خواهرام. در تمام مدتی که باشگاه بودم دلم میخواست گریه کنم اصلا محیط باشگاه رو دوست ندارم. اعتماد بنفس و حوصله پیدا کردن دوست جدید رو ندارم توی چهل سالگی 😢😢😢خسته ام از همه‌چی زندگی

تو این سالهای خونه نشینی برای بهبود روحیه ام برای خودم کار خونگی راه انداختم که چندان موفقیت آمیز هم نبود. وقتی میبینم این همه زحمت میکشم آخرشم درآمد چندانی ازش ندارم و فقط بهم فشار و استرس میده دیگه انگیزه به ادامه دادنش هم ندارم.

کارم شده شبا تا نصف شب بیدار بودن و فیلم دیدن. صبحها که دخترم میره مدرسه میخوابم. هول هولی یه ناهار درست میکنم بعد ناهار باز میخوابم. فقط گذران زندگی میکنم. حتی حوصله ندارم با دخترم حرف بزنم یا براش وقت بزارم.نگین برو مشاوره عملا فقط تلکه پوله و هیچ کاری برات نمیکنن. ذوق و شوقم مرده

خانه داری یه کار فرسایشی و داغون کننده اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم چند روزی رو تنهایی به جایی برو که دوست داری:)

جایی که در مجردی دوس داشتی اونجا باشی!

برو و وقتی خودت رو دوباره بهتر کردی،با قدرت برگرد:)♡

امیدوارم زودی از همه چیز لذت ببری❤❤

سلام
خوابتونو تنظیم کنید
خودبه خود همه چیز متعادل میشه
از بیداری. لذت میبرید
از خواب لذت میبرید
از غذاپختن و. خانه داری. و مادری. و ورزش لذت میبرید
این فروکش کردن روحیه برای همه پیش میاد
تجربه من اینه
اول خوابتونو درست کنید
بعد تغذیه رو
مثلا شکر و شیرینی رو حذف کنید
کم کم ورزش رو جدی تر بگیرید
و حتی میتونید هنری. رو به زندگیتون اضافه کنید

زندگی نعمتی هست که دوبار داده نمیشه🌸

گل و گیاه دارم هفته ای یکبار یه آب دادنه دیگه. امروز هم نرفتم باشگاه. زنگ زدم که پولمو پس بگیرم اینا همش سطحیه. وقتی حال دلت خوش نیست.... 😢😢

خودمم نمیدونم چی میخوام. احساس می‌کنم هیچی حالمو خوب نمیکنه. گیج و سردرگمم.خیلی حس گندیه😢😢

منم.فقط بچه هامو دوست دارم ک اونم اذیت میشن ب خاطر اخلاقم

شور و شوق هیچی ندارم.مخصوصا با این اوضاع.حتی کوچکترین شادی ک میخوام کنم فورا مغزم یاداور اتفاقا میشه و سریع جمع میشم تو خودم.

من ادمی بودم ک برای هر مناسبت دنبال کیک‌ و تزیینات و عکس بودم الان برای یلدا ذوقی ندارم.میگم چ یلدایی

چ حس تلخ و بدی.مزه اش تو ذهن و دهنم حالم رو خراب میکنه

تو زندگیم سختی زیاد کشیدم عاطفی بیشتر الان که اوضاع بهتر شده حال و حوصله چیزی رو ندارم دوست دارم فقط یه همدل و همدرد داشته باشم آخه تا حالا حرفهای دلمو به هیچ کس نگفتم عادت ندارم بگم