2777
2789
عنوان

بچه ها سوال خیلی مهمی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 28 پست
نمیدونم مثل بقیه یا ژیلت اول کف میکنه بعد میزنم همه جای بدنم اوکیه به جز اونجا

فاصله زمانی چی؟مثلا هرروز؟

یکی اینجا بود وسواس پیدا کرده بود هررر روززز🤦🏻‍♀️پوست اونجاشو خراب کرده بود

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله زمانی چی؟مثلا هرروز؟ یکی اینجا بود وسواس پیدا کرده بود هررر روززز🤦🏻‍♀️پوست اونجاشو خراب کرد ...

والا من هر چندماه میزنم

الان بعد چن سال

چون همش اذیت میشدم

من با ژیلت میزنم  هم صابون امتحان کردم هم ژل قبل اصلاح دوس دارم تمیز بشه و سفید  واقع ...

بزاری یکم بلند بشه،با این واجبی های بدون بو.یا کرم موبر.

فقط واجبی نباید تنت خیس باشه،اگر خیس باشی اونو بزنی پوستو میسوزونه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
حالا عجب حوصله ای داشته هر روز آخه؟؟؟

گف رابطه دارن دلش میخواد همیشه تمیز باشه🤦🏻‍♀️ولی خب فاتحه پوستشو خونده بود.سوزش داشت و قرمز شده بود پوستش

والا من هر چندماه میزنم الان بعد چن سال چون همش اذیت میشدم

خب اگ هر چندماهه،دیگ ژیلت نزن.همون موبر اینا بزن 

موبر کاملا تمیزش میکنه؟ چون خیلی مو زیاددارم از اپیلاسیونم میترسم

موبر 

واجبی

منم پرمو هستم