2777
2789
عنوان

بچه ها سوال خیلی مهمی دارم

136 بازدید | 28 پست

من وقتی میخوام تمیز کنم ناحیه بیکینی و خط مایو و ران

بعدش بخواد مو رشد کنه خیلی درد میکنه و عرق سوز میشم

به خصوص خط مایو

کی میتونه کمکم کنه واقعا دلیلش چیه

طبیعیه اگه شیو میکنی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوست اون قسمت رو حساس کردی.چجوری شیو میکنی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بعدش لباس آزاد و باز بپوش تنگ نباشه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

با تیغ؟اگر با تیغ انجام میدی بخاطر همونه.

ولی با ژیلت اونجوری نمیشه(اگر صابون بزنی)

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
اگه با ژیلت میزنی احتمالا خلاف جهت رویش مو میزنی، درسته تمیزتر میشه البته ولی خوب اینجوری میشه فکر ک ...

خب میدونی تشخیص نمیتونم بدم

چون واقعا پایینه و درست نمیتونم ببینم

با تیغ؟اگر با تیغ انجام میدی بخاطر همونه. ولی با ژیلت اونجوری نمیشه(اگر صابون بزنی)

من با ژیلت میزنم  هم صابون امتحان کردم هم ژل قبل اصلاح

دوس دارم تمیز بشه و سفید 

واقعا خسته شدم

راهکاری نداری بهدجز ژیلت؟