2777
2789

پسرم‌مقطع ابتدایی هست، مدیرشون هم آقاس.

چند روز پیش گفت مدیر به چند نفر پس گردنی زده

امروز که اومد خونه گفت امروز من رو هم زده

دوستان پیگیری بکنم فایده ای داره یا بی نتیجه اس؟

آخه مدرکی برای اثباتش ندارم جز حرفای پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا گردن نمیگیره یا میگه در حد شوخی بوده

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

واع یعنی چی امروز یدونه ام چنین تاپیکی بود پسرشو تو مدرسه معلم میزد 

مدرسه دولتیه؟این چه وضعشه؟😐

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

به بازرسی اداره آموزش و پرورش منطقه مراجعه کنید و بدون آوردن اسم دانش آموز، مساله رو بگید تا پیگیری کنند‌

در ضمن تهدیدشان کنید که اگر پیگیری نشه، به اداره کل مراجعه میکنید.خیلی روی این مساله حساس هستند.

حتما مشکلتون حل میسه

صندوق زندگی، پر از پیام‌های خداست.با شماست که کدام را بخوانید و یا رد کنید...
بله دولتیه

اول اینکه حتما برو با همسرت تذکر بده به مدیر بهش بگو یه بار دیگه تکرار شه شکایت میکنیم والا من خودم پسرمو نزدم حالا شما با چه اجازه ای دست بلند میکنی؟! اگه شرایطش و داری ببر غیردولتی نداشتیم مشکلی نیس گلم فقط سَرسَری نگیر حواست باشه بهش

خدا حفظش کنه🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.