2777
2789

دوستان من اتفاقی با یه کانال اشنا شدم یه سیده خانم هست مشکلتون رو بهش میگین و بهتون سوره میده ک بخونین

نمیگم دعا نویس، نه دعا نویس نیست فقط سوره های شخصی بهتون میده... رضایت توکانالش هست برین ببینین.. توی اپلیکیشن ایتا

بدون هیچ هزینه ای نفسش خیلی گرمه

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 5600حاجت روایی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

لینک کانال ایتا

@azkar_mojezehgar

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی که دعا میده ولی دعا نویس نیس

ببخشید سوره های قرانی دعاس؟ بگه مثلا سوره یس بخون دعاس؟ 

؟ کار دعا نویسی هست..  بنده خدا ک مجانی داره کارمیکنه پول هم نمیخواد 

ایتا ندارم😐

خب نصب کن البته اگهمشکل داری و بهش نیاز داری