2777
2789

یه باغ خوب دارم تو منطقه خوش اب و هوای شهرمون 

موقع خریدش اینقد مشتری داشت که بزور قسمت ما شد اما الان که میخوام بفروشم هیچی به هیچی 

پول لازمم شدید 

کسی تجربه حاجت گرفتن از ختم و نذر رو داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای بازکردن بخت ازدواج و فروش اجناس یا منزل یا زمین و کالا

مقداری ماسه تمیز و نرم رو بر میز یا  زمین  مسطح و صاف پاک پهن کنین و با انگشت سبابه دست راست خوش خط آیه 122 سوره شریفه انعام  تا کلمه الناس  رو با  حروف مقطع بنویسید(أَوَ مَن كَانَ مَیْتًا فَأَحْیَیْنَاهُ وَجَعَلْنَا لَهُ نُورًا یَمْشِی بِهِ فِی النَّاسِ)

در زمان نوشتن آیه  نیت در دل خود و مرور  مطلب مورد نظر رو یاد کنید.

سپس بعد از نوشتن آیه این دعا رو بخونید.

اللهم إنی أسألك بأنی أشهد أنك أنت الله الذی لاإله إلا أنت الأحد الصمد الذى لم یلد ولم یولد ولم یكن له كفوا أحد وباسمك الأعظم أن تسوق من یشتری هذه(نام ملک یا خانه یا وسیله رو ذکر کنین ) وأن تیسر بیعها آمین یارب العالمین

حال اگر زبان عربی برای شما سخته قسمت آخر رو به فارسی میتونی بخونید بدین شکل (بعد از باسمک الأعظم) بگین : که مشتریها رو بطرف این جنس یا خانه یا ملک به خرید هدایت و فروشش را سهل و آسان کنی آمین یا رب العالمین

واگر برای ازدواج باشه  در پرانتز بگین  (أن تسوق بعلا صالحا یتزوج فلانة بنت فلانة وأن تیسر زواجها) آمین یارب العالمین و برای جلب خواستگار اینطور بگین که خواستگاران صالح و مؤمن رو بطرف فلانه زاده فلانه هدایت و ازدواجشان را سهل وآسان کنی آمین یا رب العالمین (بجای فلان نام ونام مادر دختر ذکر بشه)

سپس ماسه رو جمع کرده در محل مورد نظر (زمین   خانه  ملک وسیله نقلیه) بپاشین همینطور بر دختری یا دختری که قصد ازدواج داره میشه بر او بپاشین پاشیدن ماسه باید  دقیقا قبل از مقابله مشتری یا خواستگار باشه.

https://t.me/mavaraamozesh

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

من یه بار یه ملکی داشتیم خیلی خوب بود اصلا به فروش نمی‌رفت و پول لازم خیلی شرایط بدی بود.نماز استغاثه به حضرت زهرا خوندم دو روز طول نکشید به فروش رفت من به نماز استغاثه به حضرت زهرا ایمان دارم

تا چهل روز،روزانه ۴۸۹ مرتبه آیه انما امره اذا اراد شئیا….. رو به نیت فتح و گشایش یا فروش ملک بخون 

این چله خیلی قوی و خوبه خودم امتحانش کردم اگه برای چیزای دیگه ام میخای بخونی برو همون کانال کامل توضیح داده که برای هر نیت چندبار بخونیم چجور بخونیم نتونستم کپی اش کنم 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️