2777
2789

سلام خانما

کسی بوده که سقط مکرر داشته بعد آزمایش داده تو آزمایش مشکلی نبوده؟ 

من دوتا سقط داشتم حالا آزمایش ژنتیک و ایمنی و آزمایش اسپرم رو دادیم 

بعد دکتر دید گفت مشکلی نداری برو حامله شو اصلنم جواب درست و حسابی نداد که برای اینکه دیگه سقط نشه چیکار کنم فقط میگفت مشکلی نداری

دکتر با تجربه ای هم بود

چیکار کنم یعنی

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "

برو یا دکتر دیگه

از دکتر بخواه ی آزمایش برات بنویسه ک از نظر خود ایمنی هم بررسی بشی

شوهرتم آزمایش تانل بده که توش دی اف آی بررسی شه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یا دکتر دیگه از دکتر بخواه ی آزمایش برات بنویسه ک از نظر خود ایمنی هم بررسی بشی شوهرتم آزمایش ...

دی اف آی تو آنالیز اسپرم مشخص نمیشه؟

آخه به دکتر گفتم هر آزمایش دیگه ای نیازه بنویسید گفت همینا کامله

ایست قلبی؟؟؟ حتما دی اف آی یمرکز ناباروری بده با اسپرموگرام میگیرن اینم

آره ایست قلبی بوده

حتما باید مرکز ناباروری باشه؟

آخه دوبار رفتم سختمه دوباره برم راه دور

دی اف آی تو آنالیز اسپرم مشخص نمیشه؟ آخه به دکتر گفتم هر آزمایش دیگه ای نیازه بنویسید گفت همینا کام ...

فک کنم تو آزمایش اسپرم ساده معلوم نشه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام عزیزم خوبی هزینه آزمایشاتت چقدر شد

سلام عزیزم 

کاریوتایپ و آنالیز اسپرم و چنتا فاکتور ایمنی رو چک کرد که تقریبا ۴ تومن شد