2777
2789
عنوان

بخریم یانه طلا

200 بازدید | 21 پست

بچها من ازیکی طلب طلا داشتم تا بهم داد طلا رفت بالا الان نمیدونم بخرم بالاتر میره یانه صبر کنم کمتر میشه

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

من میخوام بفروشم نمیدونم بفروشم یه نه😁

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم چون بعد چندسال تونستم طلب طلامو بگیرم یه دفعه هم طلا رفت بالا الان پول دستمه. همه میگن براشب یلدا اینجوری بعد یلدا میاد پایین

بخر به نظرم اما فعلا سکه بخر ، طلا خیلی اجرت ساخت میگیرن و مالیات  پولت چقدر؟

پولم60ملیون میخام طلا خام بخرم. من میگم نصفیش بدم بخرم اندازه سی ملیون نصف پول نگهدارم شاید ارزون تر شد

من هفته پیش پرسیدم۱۵۵۰بود چه سریع داره میره بالا😞

همین من بدبخت اونروز که طلامو دادن 1480بود اصلا ادم میخابه وصبح بلند میشه یه دفعه گرون میشه