2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از اول قنداق کردید عادت کرده

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

پسر منم تا ۸-۹ ماهگیش اینجوری بود کم کم بازش گذاشتم دیگه عادت کرد

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
اره بچه ها اغلب اینطورین نبندی هم بیدار میشن میپرن همش از خواب

درسته به محض باز بودن چش و گوشش رو پایین میاره  

نمیدونم آخرش چی میشه، ولی میدونم خدا بنده ش رو خلق نکرده که فراموشش کنه...
حتما از اول قنداق کردید عادت کرده

بله عادت کرده میترسم بزرگتر شه نتونم عادتش رو ترک بدم

اره بچه دوستم  الان نزدیک۱سالشه قنداق چیه بابا من بچه دومم رو کلا قنداق نکردم

من دوتا بچه دارم اولی ۱۴ سالشه همون موقع که همه قنداق میکردن ما نکردیم بچه گریه کرد نزاشت ما هم قنداق نکردیم بچه دومم نکردم بچه گناه داره بابا 

منم متاسفانه عادتش دادم به خواب روی پا الان نه پادارم نه کمر😥.الانم روپامه منتطرم اقا بخوابه برم بعد ۴ ماه بعد زایمان خونه تکونی کنم خونه رو گند ورداشته

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره بچه دوستم  الان نزدیک۱سالشه قنداق چیه بابا من بچه دومم رو کلا قنداق نکردم

آخه خییییلی چشاش رو می مالید نمتونست بخوابه الانم تا باز میکنم چشماشو میخواد در آره