2777
2789

سلام آبجیا

من 2۰ روز از موعدم گذشته بود دو روز پیش بی بی زدم یه خط کمرنگ افتاد ولی کامل مشخص بود چون هممون دیدیم ولی چون کمرنگ بود قرار براین شد که دیروز دوباره آزمایش کنم(چون شرایطش رو. ندارم خاهرم برام بی بی چک خریده بود دیروز هم اون باید می‌خرید )

ولی من جمعه ظهر پری شدم پریودمم خیلی شدت داره یعنی ممکن بود بچه داشته باشم ؟🥺😭

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ناراحتی گلم؟

نمی‌دونم خیلی دلم میخواد بچه داشتم باشم تا قبل عروسی میگفتم تا ۲۰ سالگی خودم بچه ام بچه می‌خوام چیکار ولی الان خیلی دلم میخواد 

بعداز بیست روز تعویق باید پر رنگ می‌بود. احتمالا دارویی چیزی مصرف نکردی که پریودت رو عقب بندازه؟&nbs ...

نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم اصلا 

نمی‌دونم خیلی دلم میخواد بچه داشتم باشم تا قبل عروسی میگفتم تا ۲۰ سالگی خودم بچه ام بچه می‌خوام چیکا ...

خب عزیزم باز اقدام میکنی انشالاه خدا بهت میده این بار ناراحتی نداره که قوی باش خب امیدت خدا باشه همین ناراحتی نداره اصلا بهت یه توصیه هم بکنم تا زایمان کنی خب همش تو استرسی چون تو بارداری هم تو مرحله رشده یعنی بچه حساب نمیشه اون همه ادم زن عموی من ۹ ماهه تو شکمش نگه داشته بعده یه هفته مرد خداروشکر اینجوری نشدی اینجوری هم نشی هیچ وقت هیچ چی تشده ناراحت نشو انشالاه میشی مامان

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم