بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و اینکه شما میتونید یک هدیه بفرستید برای دوستتون از قبل و عذرخواهی کنید بابت اینکه نمی تونید حضور پیدا کنید و دلیل هم بهشون بگید
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نسبت هاشون دوره ها ببین اگر همسرت ناراحت نمیشه برو آخه نسبت هاشون خیلی نزدیک نیست
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست
به نظرم برو یه لباس سرسنگین تر از عروسی های قبلی که میرفتی بپوش و درنهایت اگه معذب بودی فقط بشین که به احترام دعوت دوستت حداقل رفته باشی. دوستت رو هم دیدی برای تبریک اگر خودش میدونه که عزادار هستین حتما ازت بابت احترامی که گذاشتی تشکر میکنه اگر هم نه بقیه وقتی ازت بپرسن چرا نمیرقصی میتونی توضیح بدی که میخواستم احترام هردو مراسم رو حفظ کنم.
اگه برم پیش خانواده همسرم زشتهاگه نرم دوستم ناراحت میشهنمیدونم چکار کنم
کامنتم ویرایش کردم مجدد بخونید عزیزم
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
میتوانی به کاری کنی به احترام خانوادهای همسرت فقط بری یه دست گل یا کادو به دوستت بدی بعد برگردی اینجور نه دوستت ناراحت میشه نه خانواده همسرت
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست