2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاز رو تفت بده گوجه رنده کن بریز توش با روغن سرخ شه یه کم ادویه بزن  تخم مرغ بشکن توش با بربر ...

به به دلم خواست 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
پیاز رو تفت بده گوجه رنده کن بریز توش با روغن سرخ شه یه کم ادویه بزن  تخم مرغ بشکن توش با بربر ...

می‌خوام یه جوری باشه که برا ناهار فردای همسرم هم بذارم کنار

به به دلم خواست 

منم

چون رژیمم خودم که نمی تونم بخورم گذاشتم اسی درست کنه و به جا منم بخوره😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

منم چون رژیمم خودم که نمی تونم بخورم گذاشتم اسی درست کنه و به جا منم بخوره😂

😅 

خودمم دلم خواست ولی می‌خوام یه جوری باشه برای ناهار فردای همسرم هم بذارم

قلیه کدوحلوایی چجوری باید درست کنم؟

عدس رو با آب کم بذار بپزه. پیاز داغ درست کن و با ادویه به عدست اضافه کن.

کدو رو که پاک کردی ریز خرد کن. یه تفت کوتاه بده و با قاشق کمی لهش کن و بریز توی عدس. در قابلمه رو باز بذار و شعله رو زیاد که آبش تبخیر بشه و تقریبا غلظتش مثل ماست بشه.

تمومه. اگه دوست داشتی یه کم دیگه پیاز داغ درست کن و هویج رنده شده رو هم باهاش یه تفت بده و بریز روی کدو که تزئین بشه.

اندازه عدس و کدو برابر باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ممنپن عزیزم رب لازم نداره؟

نه. اگه خواستی یه ذذذذررررره شکر بهش اضافه کن. نکردی هم نکن. آلوها رو هم میتونی بریزی توش ولی من دوست ندارم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.