2777
2789
عنوان

نمیدونم عنوان چی بزنم که نترکه 😐🤣

10551 بازدید | 335 پست

ملت چه حوصله ای دارن.. 

من‌ هر شب قبل خواب با فحش و نفرین میرم به زووووررر آرایشمو پاک‌میکنم ...‌

مودب کامنت بذارین نترکه .. یکم بحث کنیم راجب این موضوع حیاتی ..‌😐🤣

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بگین ببینم کی استفاده کرده ؟ راضی بودی ؟ زیبا شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاان چه قشنگن😂😂😂

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
جاان چه قشنگن😂😂😂

منم چشام قلبی شد 😐🤣

جااان ما مسواکو ب زور میزنیم دیگ چی😂

مسواکم ب زور میزنی ؟ از من تنبل ترم هس... خدایا شکککرتتت 🤣