2777
2789
عنوان

گوشیم ازم گرفتن

338 بازدید | 12 پست

مامانم گوشیم گرف

من امسال کنکوریم 

ولی اینجوری نیس ک  نخونم 

بهونشم این بود که تو میری اینستا

کاریم  نکردم که بگم واسه این چیزا گرف

حس میکنم ی چیزی گم کردم  تمرکز ندارم درس بخونم  فکرم درگیر 

من اصلا آدمی نیشم که دوست داشته باشم کلن خونه نشینم  شخصیتم جوریه ن دوستی دارم ن جایی میدم  سرگرمیم همون گوشی بود که ب دوستام لااقل ی پیام بدم 

چیکار کنم بهم پیش بده  ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا کار خوبی کرد منم فردا می‌خوام تحویل مدرسه بدم

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️
اتفاقا کار خوبی کرد منم فردا می‌خوام تحویل مدرسه بدم

هرکسی یه جوریه  وقتی با گرفتنش هیچ تمرکزی ندارم  گرفتنش به چه درد میخوره وقتی نمیتونم بخونم؟

بهش بگو بدون گوشیم تمرکز ندارم بعد بهش بگو خودم مراعات میکنم پسش بده اگر دیدی دارم زیاده‌روی میکنم ا ...

با گوشی مامانم یه دیقه ازش قرض گرفتم

میخوام بدم بع مشاور بگم  اون بهش بگه  اگه خودم بگم فک میکنه من دارم یه کاری میکنم که میگم گوشیمو بده تمرکز ندارم

بهتر نیست؟