2777
2789
عنوان

خرید و فروش با کمدا

121 بازدید | 9 پست

خانما تو کمدا یه آیتمی فروختم، بیشتر از سه روز گذشته اما پولش به شبا م نیومده. به پیشتیبانی پیام میدم میگه برو بانک پرینت حساب بگیر. پیش اومده برا شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من پیش اومده یه بار واسم پول ریختن ولی نرسیده بود بهم البته از طرف فرد بود نه برنامه کمدا بعد اون طرف رفت بانک درستش کرد. شما هم برو بانک پیگیری کن. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
واسه من پیش اومده یه بار واسم پول ریختن ولی نرسیده بود بهم البته از طرف فرد بود نه برنامه کمدا بعد ا ...

نه آخه خرید زد و آیتمم پرید دیگه. یعنی پول رو ریخته به حساب کمدا. برا من مشکل از طرف کمداس

نه آخه خرید زد و آیتمم پرید دیگه. یعنی پول رو ریخته به حساب کمدا. برا من مشکل از طرف کمداس

یعنی کمدا میگه پول به حسابش نیومده یا چی؟

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
یعنی کمدا میگه پول به حسابش نیومده یا چی؟

کمدا میگه من پول رو ریختم به شماره شبات، اما پولی برا من نیومده. بانک میگه تو انتقال پول به روش پایا زیاد پیش میاد که پول برگشت بخوره.. انگار پول دوباره برگشته به حساب کمدا. یه همچین چیزی

کمدا میگه من پول رو ریختم به شماره شبات، اما پولی برا من نیومده. بانک میگه تو انتقال پول به روش پایا ...

اگه پول برگشت خورده باشه می تونی از بانک رسید بگیری برو بانک بگو رسید می خوام که پول برگشت خورده باشه. اونو واسه کمدا بفرست اون موقع پولت رو میدن. اگه بانک گفت باید اونا اقدام کنن بهشون بگو شما باید اقدام کنید. اگر هم دیدی هیچی نشد بگو به پلیس فتا شکایت می کنم. ولی بعید می دونم به اونجا بکشه یه اپ به این بزرگی خودشو واسه همچنین چیزی خودشو خراب نمی کنه. 

اگه پول برگشت خورده باشه می تونی از بانک رسید بگیری برو بانک بگو رسید می خوام که پول برگشت خورده باش ...

همراه بانک داشتم رو گوشیم، گردش حساب یک ماهه گرفتم برا پیشتیبانی کمدا فرستادم. تا ببینم چی میشه..... مرسی عزیزم

همراه بانک داشتم رو گوشیم، گردش حساب یک ماهه گرفتم برا پیشتیبانی کمدا فرستادم. تا ببینم چی میشه..... ...

قربونت گلم امیدوارم مشکلت راحت حل بشه.