2777
2789
عنوان

شکلات فرانسوی عزیزم

633 بازدید | 8 پست

@شکلات_فرانسوی

سلام عزیزم 

من زیاد تاپیک نمیزنم، فقط خواستم بهت بگم شما تفاوت با بقیه اینه که از حقوقت آگاهی و خودت رو جنس دوم نمیدونی

به نظر من اینکه آدم حتی نتونه در مورد زمان غذا خوردنش تصمیم بگیره نشانه ی عشق نیست

شرایط الان ما خانوما هم نشونه ی نا آگاهیمونه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو رو خدا اینقدر نقش هیزم تو زندگی این خانوم رو اجرا نکنید  منم بهش حق میدم کاملا ولی نه ...

من گفتم جدا شه؟؟ 

شما همچین برداشتی داشتید؟؟ 

من فقط این تاپیک رو برای حمایت ازش زدم در برابر خانومایی که گفتن یه سیلی چیزی نبود باید می موندی و می ساختی

من گفتم جدا شه؟؟  شما همچین برداشتی داشتید؟؟  من فقط این تاپیک رو برای حمایت ازش زدم در ...

اخه خودش که سفت و سخت به این نتیجه رسیده

شما هم حمایتش کنید ،ممکنه نخواد دیگه عوض کنه تصمیمشو 

اخه خودش که سفت و سخت به این نتیجه رسیده شما هم حمایتش کنید ،ممکنه نخواد دیگه عوض کنه تصمیمشو ...

خیر، نظر من اینه خودش و همسرش باید با روانشناس صحبت کنن، ولی دوست ندارم کتک خوردن خانوم انقدر اینجا چیز پیش پا افتاده و عادی بشه که هر کسی داره تو خونش کتک میخوره فک کنه باید بسازه و اگه بسازه زن زندگیه. 

من ناپیک دیشبشو خوندم ولی ب نظرم سر،بسته نوشته اخهمشکل اصلیش چیه .اینکه ک شوهرش مث یک پدر توجه داره ...

مشکلش رو دوست نداره کسی بدونه

شما فک کن همسرت بخواد در همه ی زمینه ها برات تصمیم بگیره

من که اصلا همچین چیزی رو نمیتونم بپذیرم