2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11746 بازدید | 43 پست
من تازه ختنه کردم پسرمو نیم ساعت قبلش بهش استامینوفن دادم گریه اش فقط تا جیش اوله من قبلش اب قند ...

الهی خیر ببینی ممنون. به سلامتی گلم.

منم استامینوفن دارم بهش بدم یعنی؟  خیلی اذیت که نشد گل پسرت؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه جرعتشو ندارم😂انشاالله بزرگ بشه بعد

آخی چرا؟؟مگه پسرت چند وقتشه؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
من باردارم از حالا غصم گرفته۸ ماهمه 😑

منم همش فکر میکنم میشه قبل عید ختنه کنم؟!دلشو ندارم طولش بدم می‌خوام تا کوچولوئه و کمتر حرکت می‌کنه راحتش کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
من بچم سه ماهه بود. منم همسرم رو گذاشتم بالا سر بچه

اذیت شد خیلی یا راحت گذشت؟

آخی به سلامتی. چند وقتش بود گل پسرت؟ داخل مطب دکتر هست دیگه نمیدونم صداش بیرون بیاد یا نه همسرم میخ ...

اگه شوهرت کم دله مادر یا مادرهمسرت رو هم ببر،من ک از الان میدونم شوهرم از خودم حساس تره حتما مادرشوهرمم میبرم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
منم همش فکر میکنم میشه قبل عید ختنه کنم؟!دلشو ندارم طولش بدم می‌خوام تا کوچولوئه و کمتر حرکت می‌کنه ...

همه هم همینو میگن. میگن تا کوچولو هست دردش کمتره زودترم خوب میشه چند وقت پیش مطب دکتر بودم یه پسر ۷ ماهه رو برا ختنه آورده بودن دکتر انقد مادرشو دعوا کرد گفت این بچه گناه داره چرا الان انقد دیر آوردی الان من دلم نمیاد ختنه کنم بزرگ شده درد و بیشتر حس میکنه

آخی چرا؟؟مگه پسرت چند وقتشه؟

سه ماه و ده روزشه اما دلم نمیاد الان میگم بزرگ تربشه 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
اره منم میگن کوچولو که باشه کمتر اذیت میشه 🥺

اخه اول اسفند به دنیا میاد ،واسه همین شک دارم اون موقع برم یا اردیبهشت ،تو اقوام بچه دو سه هفته رو هم ختنه کردن ولی من نمیدونم شرایط چطوری میشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اگه شوهرت کم دله مادر یا مادرهمسرت رو هم ببر،من ک از الان میدونم شوهرم از خودم حساس تره حتما مادرشوه ...

اره حتما میبرم

اخه الان تکون خوردنش کمتره،هر چی بزرگتر بشه بیشتر وول میخوره بیشتر درد می‌کشه اشتباه نکن اگه مریض نیست حالا ببرش

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

وای نه توروخدا اشتباه نکن منم اول فکر میکردم بزرگتر بشه بهتره ولی اشتباه میکردم دور اطراف من هرکی پسر داشته تا ۲ ماهگی ختنه کرده زودم خوب شدن هرچی بزرگتر بشه سخت تره

همه هم همینو میگن. میگن تا کوچولو هست دردش کمتره زودترم خوب میشه چند وقت پیش مطب دکتر بودم یه پسر ۷ ...

تازه بعضیا ک هنوزم میذارن بچه سه چهار سالش بشه قشنگ زجر می‌کشه بچه 

آخه بچم اول اسفند بدنیا میاد اون موقع هنوز چهل روزش نشده ،اگرم صبر کنم میشه عید و ماه رمضان و دیگه حداقل باید اردیبهشت برم 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞