2777
2789
عنوان

معرفی کنین برند ار ایشی و بهداشتی

79 بازدید | 10 پست

سلام دوستای عزیزم سوالی داشتم کسی از محصولات فوراور امریکا استفاده کرده دکتر برای دخترم قرص روده ازین مارک معرفی کرد حالا تو پیجشون صدافتاب واسکراب و اینام دارن ونمیدونم خیلی تعریف کردن خواهشا اگرم نمیدونید مارک خوب اسکراب وابرسان و ضد افتاب اینا بهم معرفی کنین میخام یکم ب پوستم برسممممم بخاطر موهای زائد صورتم بیخیالش بودم  لیزرم کردم بر

شت باز الان میخام یکم شفافینا بشه منافذ بازه یکم. مشکل خاصی ندارم فقط میخام مارک خوب وعالی استفاده کنم هرچی بلدین بگین لطفا... 

برند خیلی خیلی خوبیه ولی خیلی ام گروونه

میتونی قیمت مناسب اسکراب گردو شون بزنی عالیه 

آبرسان لورآل نیتروژنا خوبن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضدافتاب فرونیا خیلی تعریفشو شنیدم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
برند خیلی خیلی خوبیه ولی خیلی ام گروونه میتونی قیمت مناسب اسکراب گردو شون بزنی عالیه  آبرسان ...

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم میگه اسکراب 500..برای یکدست شدن صورتمم ی کرم معرفی کرده همین فوراور 700...اره واقعا گرونن

ممنونم از پاسخگوییت عزیزم میگه اسکراب 500..برای یکدست شدن صورتمم ی کرم معرفی کرده همین فوراور 700... ...

اره قیمتاش بالاست تازه لوازم آرایشیاش قیمتاش خیلی بالاتره

ضدافتاب فرونیا خیلی تعریفشو شنیدم

ممنونم ک گفتی دربارش سرچ میکنم.صدافتاب. BB گارنیر میزدم ارایشیم هست ولی الان کلا فیکش بیشتر از اصلش پیدا میشه و گفتم این بار اصل بخرم و جنس خوب د رحال تحقیقم

ممنونم ک گفتی دربارش سرچ میکنم.صدافتاب. BB گارنیر میزدم ارایشیم هست ولی الان کلا فیکش بیشتر از اصلش ...

سلام محصولات آرایشی گارنیر و آدرا قبلا توسط شرکت ام ان دی تولید می‌شده که الان محصولاتشون را ببرند ام ان دی تولید می‌کنند همون ضد آفتاب bbدر برند ام ان دی هست 

من فروش وارسال را انجام میدم 

میشه پیجشو بدی؟ مطمئنی اصلن؟

شما تو گوگل سرچ کن نفیس دستها بعد محصولات را ببین هرکدوم راخواستی من برات ارسال کنم البته محصولات تخصصی را بیا خصوصی بهت بگم مناسبت هست یانه