2777
2789
عنوان

اصلا درک نمی کنم

57 بازدید | 3 پست

چرا واقعا بعضی ها که شرایط رفتن پیش مشاور و دارن اینقدر مقاومت میکنن ، چرا سعی نمی کنن مشکلاتشون و از راه درست و منطقی حل کنن ، علی الخصوص اون دسته گلایی که میخوان تازه ازدواج کنن ، بچه ها باورکنین خیلی تاثیر داره خیلی زیاد ، از سردرگمی و بلاتکلیفی در میاین ، ابعاد مهمی رو بهتون میگن از شخصیت خودتون و طرف مقابل و راه هایی که میتونین یه زندگی نرمال داشته باشین رو ... جدی بگیرید لطفا مطالعتون رو ببرین بالا ، به آگاهیتون اضافه کنین هر جایی گیر افتادین سعی کنین آگاهیتون رو ببرین بالا تا بتونین مشکلتون و حل کنین 

چون عینه مادره من فک میکنن ک روانیا پیشه اونا میرن😐

خیلی اشتباهه روانشناسا آدمایی هستن که میتونن به ما کمک کنن مسائل رو فقط از یک بعد نبینیم ، اونایی که مشکلات روانی دارن مراجعه میکنن به روانپزشک و پزشک هایی که در بیمارستان های روانی هستن ، روانشناس ها و مشاورها قضیه شون متفاوته مراجعه به اونها برای حل مسائل و گرفتن راهکار برای عبور از مشکلاته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی اشتباهه روانشناسا آدمایی هستن که میتونن به ما کمک کنن مسائل رو فقط از یک بعد نبینیم ، اونایی که ...

درسته ، دقیقن همه اینارو بار ها ب شگرد ها و روش های مختلف گفتم کیه ک باور کنه

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️