2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین اولم پیش دکتر مینو موحدی بود عالی بود بیمارستان سعدی 

سزارین دومم پیش دکتر مریم صالحی چهاراه قصر مطبش بود ان هم خیلی خوب بود خوبی دکتر صالحی علاوه براخلاقش بخاطراینکه مطبش خلوت بود چون بابیمه کار نمیکنه ویزیتش ازاده البته سزارین اختیاری اصلاانجام نمیدن 

دکتر لشنی هم خوبه 

من‌که‌نمیشناسم ولی‌تمام‌فامیل‌من‌همه‌میرن‌دکترخدیجه‌علی‌تبار توبیمارستان‌عسگریه‌هم‌هست

مرسی گلم ازپاسخگوییتون

من خودم پیش شهنازفشارکی میرفتم ولی مطبش فوق العاده شلوغه و ساعت ها باید منتظر بمونی تا دکتر فقط درحد یه دقیقه ببینتت

خدایا شکرت💚  
مرسی گلم ازپاسخگوییتون من خودم پیش شهنازفشارکی میرفتم ولی مطبش فوق العاده شلوغه و ساعت ها باید منتظ ...

من خودم بخاطر شلوغی خسته میشدم 

اگه بخاهی طبیعی زایمان کنی دکتر صالحی عالیه البته سزارینشم خوب بود بستگی داره چه بیمارستانی بخاهی بری ببینی کدوم دکتر میره انجا 

ببین یک مطب بخاهی بری نیم ساعت توی راهی دوساعت توی مطب قشنگ چندساعت وقتت تلف میشه یکبار برو مطب دکتر صالحی که گفتم قبلش زنگ بزنی منشی وقت بگیری توی نت شمارش هست من به هرکی گفتم راضی بوده کارشم خیلی خوبه و بااخلاقه 

من خودم بخاطر شلوغی خسته میشدم  اگه بخاهی طبیعی زایمان کنی دکتر صالحی عالیه البته سزارینشم خوب ...

حتما میرم میبینم .

بیمارستان میلاد بهتره یا سعدی؟چون اکثر دکترهایی که درموردشون تحقیق کردم بیشتر تو این دوتا بیمارستان زایمان میکنند.

خدایا شکرت💚  
حتما میرم میبینم . بیمارستان میلاد بهتره یا سعدی؟چون اکثر دکترهایی که درموردشون تحقیق کردم بیشتر تو ...

میلاد فضاش بزرگتره تمیز تره گرونتره 

سعدی نه کوچیکه جای پارک نداره اصلا تو خیابان باید پیداکنید 

از نظر رسیدگی دوتا تو یک سطحن