2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بعد از ۲۰ روز قهر دیشب با همسر آشتی کردیم و تقریبا تا صب خوابمون نبرد😁😁😁😁الانم ک راهی سرکار شد🥰

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
خونم بمبه میخام تمیز کنم حال ندارم

والا اگه ب من ۱میلیارد پولم بدن این وقت صبح پا نمیشم خونه تمیز کنم😆

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
پسرم مریضه دعا کنین 

از صمیم قلبم دعا میکنم خوب شه  

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  

پاشدم همسرمو راهی کنم،برا مشکلمون دعا کنید تازه ازدواج کردیم خونه کرایه کردیم ولی خونش یه سری ایرادات داره که صاحبخونه ازهمون اول قول داد فلان کارو انجام میدم،الان هرروز امروز فردا میکنه،دیشب دیگه گفت فردا حتما انجامش میدم دعا کنید امروز حل بشه وگرنه باز باید بگردیم دنبال خونه🥲

منوهمسرمو نی نیمون
بعد از ۲۰ روز قهر دیشب با همسر آشتی کردیم و تقریبا تا صب خوابمون نبرد😁😁😁😁الانم ک راهی سرکار شد🥰

۲۰ روز😑 

خداروشکر اشتی کردین 

من که نمیتونم قهر بمونم.چه همسرم چه هرکس اصلا از بچگیما اگرم قهر میکردم چند دقیقه بود

الانم ۲۶سالمه هنوزم همینجورم اگرم باکسی بد حرف بزنم به یه بهانه ای زنگ میزنم دلجویی طاقت نمیارم

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤