2777
2789

دیدین بعضییییی ارایشگرااا چقدررر فضولن در مورد همه چی نظر میدن تا پیششون خدمات انجام بدی 

اگه یه ارایشگر بهتون بگه بیا موهاتو کراتینه کنم چرا کراتینه نمیکنی کراتینه خوبه اله بله.شما چی جواب میدین؟ یا بگه بوتاکس کن موهات کم پشته همش ایراد بگیره ازت چی میگین

باشه هماهنگ میکنیم بعدا

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

میگم خودم ایتجور دوس دارم

راستش زیاد ب حرف کسی اهمیت نمیدم تا وقتی خودم دلم نخوادددد

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم آرایشگر هم هستم شغل دوممه.گاهی به مشتری های سالن پیشنهاد میدم ولی گیر نمیدم بیا بیا و اینا. بنظرم بهتره بهشون بگی ممنونم از راهنماییتون حتما اگر خواستم انجام بدم میام پیشتون.هم از سرت باز کردی هم بی احترامی نکردی

به خدا که کاربری دست دو نفره یه متاهل و یه مجرد. انقدر گیر ندین و تاپیکا رو به هم ربط ندین😩

تو دلم میگم نظرتو نخواستم😂

ولی بهترین جواب اینه ک بگی:

ممنون از پیشنهادت ،اگه خودم صلاح ببینم انجام میدم :)

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
من خودم آرایشگر هم هستم شغل دوممه.گاهی به مشتری های سالن پیشنهاد میدم ولی گیر نمیدم بیا بیا و اینا. ...

کاش تا خودشون نگفتن شما چیزی نگین من خودم شخصا دلم میشکنه که جلوی کلی ادم همش از مو ایراد بگیره.من موهام واقعا نیاز ب کراتین نداره ولی قبول دارم خیلی پر پشت نیس اما کم پشت هم نیست

کاش تا خودشون نگفتن شما چیزی نگین من خودم شخصا دلم میشکنه که جلوی کلی ادم همش از مو ایراد بگیره.من م ...

خیلی از مشتری ها استقبال میکنن گلم

بعدم اینکه هیچ کدوم از این کارای تراپی و احیا مثل بوتاکس و کراتین توی پرپشت و کم پشتی اثر نداره گول نخور

به خدا که کاربری دست دو نفره یه متاهل و یه مجرد. انقدر گیر ندین و تاپیکا رو به هم ربط ندین😩