حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟ ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونهستبرای تو دوستِ من بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم
راستش زیاد ب حرف کسی اهمیت نمیدم تا وقتی خودم دلم نخوادددد
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
من خودم آرایشگر هم هستم شغل دوممه.گاهی به مشتری های سالن پیشنهاد میدم ولی گیر نمیدم بیا بیا و اینا. بنظرم بهتره بهشون بگی ممنونم از راهنماییتون حتما اگر خواستم انجام بدم میام پیشتون.هم از سرت باز کردی هم بی احترامی نکردی
به خدا که کاربری دست دو نفره یه متاهل و یه مجرد. انقدر گیر ندین و تاپیکا رو به هم ربط ندین😩
من خودم آرایشگر هم هستم شغل دوممه.گاهی به مشتری های سالن پیشنهاد میدم ولی گیر نمیدم بیا بیا و اینا. ...
کاش تا خودشون نگفتن شما چیزی نگین من خودم شخصا دلم میشکنه که جلوی کلی ادم همش از مو ایراد بگیره.من موهام واقعا نیاز ب کراتین نداره ولی قبول دارم خیلی پر پشت نیس اما کم پشت هم نیست