2777
2789
عنوان

پسر یکسالم تب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مرکبات تو این مدت نده بهش. روزی یه لیوان آب سیب و آب هویج بده بخوره سوپ بپز مغزیجات بده روزی سه تا خرما و ده تا بادوم بده بخوره 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

به نظر من ببرش پیش فوق تخصص اسم و الرژی

پسرم ده روز تب داشت بدنش گرم بود ابریزش بینی رنگی سرفه قبلش متخصص برده بو‌م همین داروهای معمول سرماخوردگی داده بود ولی خوب نمیشد سرفه هم بهش اضافه شده بود سرفه های مخصوصا اخرشب خدا خیر بده به دکترش انتی بیوتیک مناسب داد بچه ام تبش قطع شد الحمدالله سرفه اش و ابریزشش کاش زودتر برده بودم بجه ام چقدر برا این ابریزش بینی تو مدرسه سختش بو‌د

گلم راه حل من:۱ استامنیفون شیافش هر۴ساعت ۱کی اگ خیلی حاده۲ گل ختمی خبازی باریکه کوچیک نبات دم کن بده بهش ۳عرق بید۴اگ افاقه نکرداین یکی خیلی جوابه ابوبجوشون ۴تاپیازبزرگ حلقه کن بریستول ۲قل زدبزارخاموش شه سریع ولرم کن دست وپاشوبزارتوش ۵آب سيب معجزس

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
گلم راه حل من:۱ استامنیفون شیافش هر۴ساعت ۱کی اگ خیلی حاده۲ گل ختمی خبازی باریکه کوچیک نبات دم کن بده ...

عرق بیدب جای آب 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭