2777
2789
عنوان

بارداری پسر

807 بازدید | 39 پست

دوستان تا حالا دیدین طبع بدن کسی سرد باشع چه مرد و چه زن یا هردو بچشون پسر بشه. یا حتمان باید دو طرف طبعشون گرم باشه. خیلی برام سوال شده. من خودم تازه فهمیدم که طبع بدنم سرده شوهرم رو نمیدونم چیه

یه دختر دارم که با دنیا دنیا پسر عوضش نمیکنم اینو گفتم که نگید دنبال پسری. اما میخواستم بدونم چون همچین طبعی دارم ممکنه بچه ی بعدیم هم دختر بشه چون دوس دارم از هر دو جنس داشته باشم 

نمیدونم والا ولی رژیم پسر زایی اینجوریه که دوماه باید کلا لبنیات و سردی نخوری و فقط گرمی بخوری بعد اقدام کنی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا ولی رژیم پسر زایی اینجوریه که دوماه باید کلا لبنیات و سردی نخوری و فقط گرمی بخوری بعد ا ...

چهار ماه انجام دادیم فقط گرمی خوردیم بی فایده بود دختر باردارم

عزیزم سردی و گرمی از نظر علمی هم رد شده به اسیدی یا قلیایی بود خوراکی ها بستگی داره خوراکی هایی که خون رو اسیدی کنن باعث دختر زایی میشه و خوراکی هایی که خون رو قلیایی کنن پسرزایی میاره .مثلا رازیانه بشدن گرمیه اما بشدت خون رو اسیدی میکنه و بچه احتمال زیاد دختر میشه یا توت فرنگی بشدت سردیه اما خون رو قلیایی میکنه و باعث پسرزایی

چهار ماه انجام دادیم فقط گرمی خوردیم بی فایده بود دختر باردارم

اقدامت چطور بود روز تخمک گذاری بود؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نمیدونم والا ولی رژیم پسر زایی اینجوریه که دوماه باید کلا لبنیات و سردی نخوری و فقط گرمی بخوری بعد ا ...

هفته پیش رفتم دکتر طب سنتی برای اینکه داخل چشمم یعنی سفیدی چشمم یه مقدار ب زردی میزنه. دکتر نبض رو گرفت و یه رژیم داد با یه سری داروی گیاهی. اومدم بیرون دیدم نوشته مزاج سودا یعنی سرد. از رژیمم نگم که نون یعنی حتی نون جو هم نه و روغن و نمک رو ب کل حذف کرده. آنقدر رژیمس سخت بود به هفته ادامه دادم کلن داشتم میمردم از گشنکی همش ضعف داشتم شوهرم نزاشت ادامه بدم گفت میبرمت جای دیگه حالا موندم اگه بخام باردار بشم همچین رژیمی میده یل میگه یه سری گرمی بخور و سردی نخور.  

عزیزم سردی و گرمی از نظر علمی هم رد شده به اسیدی یا قلیایی بود خوراکی ها بستگی داره خوراکی هایی که خ ...

من امروز رفتم دکتر برای بارداری پسر قبلام رفتم پیشش باردارشدم قبل دخترم ولی سقط شد تو شیش هفته هرکی رفته پیشش نتیجه گرفته آمپول سینال آف بهم داد خودشم دستگاه سونوگرافی داره روز دقیق تخمک گذاری و میگه و اینکه میگه بایدنیم ساعت قبل اقدام با دوش واژینال جوش شیرین تزریق بشه داخل واژن تا محیط قلیایی بشه 

هفته پیش رفتم دکتر طب سنتی برای اینکه داخل چشمم یعنی سفیدی چشمم یه مقدار ب زردی میزنه. دکتر نبض رو گ ...

ن بابا اصلا این نیس که رژیمش پیش یه متخصص زنان برو که رژیم جنسیت بده 

اگه بخوای من فردا برات عکس رژیمی که دکتر بهم داده و صدو پنجاه بخاطرش پول گرفته رو برات میفرستم هیچ دکترم نرو با همین رژیم پیش برو

عزیزم سردی و گرمی از نظر علمی هم رد شده به اسیدی یا قلیایی بود خوراکی ها بستگی داره خوراکی هایی که خ ...

چه جالب عزیزم. ولی من احتمال برم ای یو ای هم هزینه کمی داره نسبت به ای وی اف هم واسه پسر هشتاد درصد جواب میده. خیلیا رو میبینم از روش تغذیه جواب نمیگیرن 

من امروز رفتم دکتر برای بارداری پسر قبلام رفتم پیشش باردارشدم قبل دخترم ولی سقط شد تو شیش هفته هرکی ...

بله جوش شیرین و به ارگاسم رسیدن خانم قبل از آقا هم محیط واژن رو قلیایی میکنه و سرعت اسپرم yزیاد میشه