2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش بچه

84 بازدید | 8 پست

سلام مامانا 

من دخترم دو سال و نیمشه ، گوشاشو سوراخ نکردم ، حالا میخوام هفته دیگه ببرم سوراخ کنم   ولی میترسم به نظرتون اذیت میشه ، اگه کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم بهم بگه

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

سلام عزیزم من دختر ندارم‌ ولی دختر داداشم گوشاشو‌ سوراخ کردنی بودم، اولش بی حسی میزنن بچه قد ذره ای درد حس نمیکنه نگران نباش🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

تو که میخواستی بکنی زودتر میکردی تا نوازاد بود اذیت هم نداشت 

حالا که نکردی بذار یکم بزرگتر شه الان سن بدیه اذیتت میکنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من دختر ندارم‌ ولی دختر داداشم گوشاشو‌ سوراخ کردنی بودم، اولش بی حسی میزنن بچه قد ذره ای ...

ممنون عزیزم ، چند وقتشه دختر برادرتون؟ دستگاهش چه مدلی بود ، راستی بعدش اذیت نشد؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
تو که میخواستی بکنی زودتر میکردی تا نوازاد بود اذیت هم نداشت  حالا که نکردی بذار یکم بزرگتر شه ...

همون دیگه شوهرم نذاشت گفت گناه داره بچه ، الانم همش میگه گوشواره میخوام بریم واسم طلا بخریم 🤣

همون دیگه شوهرم نذاشت گفت گناه داره بچه ، الانم همش میگه گوشواره میخوام بریم واسم طلا بخریم 🤣

پس حالا که خودش میخواد به سلامتی ببر سوراخ کن😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ممنون عزیزم ، چند وقتشه دختر برادرتون؟ دستگاهش چه مدلی بود ، راستی بعدش اذیت نشد؟

الان ۵سالشه ولی ۱سال و نیم اینا بود کردیم

دستگاهش یادم نیست‌ ولی عین میخکوب بود قبلش اسپری زد بی حس شد بعد عین میخکوب یه چیزی بود با اون سوراخ کرد ولی بچه هیچی نفهمید شاید از دور دردناک به نظر بیاد بعدشم نه مشکلی نداشت

انشالله که مال شما ام اذیت نمیشه🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
پس حالا که خودش میخواد به سلامتی ببر سوراخ کن😍

سلامت باشی 😍

الان ۵سالشه ولی ۱سال و نیم اینا بود کردیم دستگاهش یادم نیست‌ ولی عین میخکوب بود قبلش اسپری زد بی حس ...

ممنون عزیزم که جواب دادی