2777
2789
عنوان

دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست
انقدر درگیره که هنوز جواب نداده خدا مشکل همه رو حل کنه

الهی آمین 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نگرفتم چی میگی 

یعنی ماشین برد وقول داد ماشین جدید بده ازمال قرعه کشیا ...ینی پارتی بازی کنه؟

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
خواستم بدونم باسفته  و چک سفید امضا ب نتیجه میرسیم

سفته نه ...ولی چک سفید خب پول باید تو حسابش باشه ومدرک داشته باشید برلی دادگاه وچک صیاد اگر ثبت کرده باشید بله ...

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
سفته نه ...ولی چک سفید خب پول باید تو حسابش باشه ومدرک داشته باشید برلی دادگاه وچک صیاد اگر ثبت کرده ...

سفته رو خودش امضاکرده

شاید روزی برسد شادی هایم سرازیر شود 

خب کلاهبردار که یهویی کارشو نمیکنه اول اعتماد سازی می‌کنه بعد و مطمینا تنها شما نیستید که ماشینشون ربوده شده و این شخص با اعتمادی که ساخته شاید ماشین خیلی از اشخاص روبوده و رفته  شما به دادگاه مراجعه کنید مشخصات ماشین ها و مشخصات اون شخص رو بگین شکایت کنین دادگاه مراحل خودشو می‌ره و اگر در صفحات مجازی منتشر کنید شاید اشخاص دیگر ک ربوده شده ماشینشون پیدا بشن و همکاری کنن

والا نگرفتم چی میگی  یعنی ماشین برد وقول داد ماشین جدید بده ازمال قرعه کشیا ...ینی پارتی بازی ...

پآرتی ن.ی گروهن ک مثل قرعه کشی ایران‌خودرو بعداز۳ماه بهت ماشین میدادن.اونا باپولت کارمیکردن و سودمیکردن

خب کلاهبردار که یهویی کارشو نمیکنه اول اعتماد سازی می‌کنه بعد و مطمینا تنها شما نیستید که ماشینشون ر ...

خیلیاهستن  ولی اونابرا  سبزوارن ماتهران فاصله‌ خیلیه

میشه برام دعاکنید ک بیشترازاین شرمنده پدرم نشم دارم سکته میکنم ی بچه کوچیک دارم دلم براش میسوزه ک حتی حوصلشوندارم