2777
2789

سلام دوستان من هفته 7بارداریم طبق اخرین پریودم بی بی چک گذاشتم موبت بود ولی تا الان نه ازمایش خون رفتم نه سونو گفتم ۸هفته برم که ضربان قلبشو بشنوم.امروز حدود۴۰دقیقه پیاده روی داشتم اومدم خونه تا الان دوبار لکه بینی داشتم چکارکنم فردا برم دکتر؟برم ازمایش؟چه کنم حیرانم نگرانم😣

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

برو دکتر یا مرکز بهداشت محلتون 

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴۰ دقیقه پیاده روی آدم سالم از پا درمیاره چه برسه زن باردار

بعدشم اوایل بارداری تا بچه جاش سفت شه باید حواستو جمع کنی زیاد سرپا نباشی چیز سنگین بلند نکنی و زیاد راه نری

اگه شیاف پروژسترون داری بزار تا فردا صبح حتما برو سونو 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

چه دلی داری که حداقل آزمایش هم ندادی فقط فکر میکردم من خیلی صبورم

نگران نباش عزیزم باردار هم باشی قرص میده لکه بینیت قطع میشه ان شاءالله 

بهش فکر نکن عزیزم فردا برو دکتر ان شاءالله که نی نی سالم دنیا میاد به این روزات میخندی

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
تو هفته هفت من رفتم سونوگرافی قلبش میزد به نظرم فردا برو یه سونو بده

کمرمم دردگرفته شدید

چه دلی داری که حداقل آزمایش هم ندادی فقط فکر میکردم من خیلی صبورم نگران نباش عزیزم باردار هم باش ...

فداتشم انشالله صبح حتمامیرم

۴۰ دقیقه پیاده روی آدم سالم از پا درمیاره چه برسه زن باردار بعدشم اوایل بارداری تا بچه جاش سفت شه ب ...

من باردار بودم دکتر میگفت ۲ ساعت پیاده روی کن هروز

۴۰ دقیقه که چیزی نیس عزیزم

نگرانش نکن

تازه من باشگاه هم میرفتم

با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
من باردار بودم دکتر میگفت ۲ ساعت پیاده روی کن هروز ۴۰ دقیقه که چیزی نیس عزیزم نگرانش نکن تازه من ...

میدونی اخه یکبارم سقط داشتم‌ واسه همون حالم گرفتس

میدونی اخه یکبارم سقط داشتم‌ واسه همون حالم گرفتس

بهش فکر نکن عزیزم

موج منفی رو جذب نکن