2777
2789

خانوما یه سوالی داشتم 

من خودم همیشه مثلا بجای اینکه برم کاشت ناخن انجام بدم ، میرم تقویتی ناخن میگیرم و به ناختم رسیدگی میکنم که ناخن طبیعی خودم خوشگل و بلند باشه..

الانم دو روزه تقویت کننده مژه ی سریتا گرفتم دارم استفاده میکنم که مژه هام پر و بلند بشه . اما نمیدونم واقعا کارساز هست یا نه؟!

کسی از سریتا استفاده کرده برای ابرو و مژه هاش که به من بگه تاثیری داره یا نه؟؟

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلی سریتا خوبه فقط باید هرشب بزنی قطع نکن

هرشب میزنم . حتیصبح که بیدار میشم بعد اینکه صورتمو شستم هم بازم میزنم. 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اره سریتا خوبه تاثیرشم میبینی واقعا، اما وقتی قطع کنی ب حالت اول برمیگرده

اینو شنیده بودم 🙁

هرشب میزنم . حتیصبح که بیدار میشم بعد اینکه صورتمو شستم هم بازم میزنم. 

من شبا موقع خواب میزدم فکر می کنم یکبار کفایت کند فقط رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود تو هرچیزی سماجت و تکرار مداومش باعث موفقیت میشه

عکس ناخنتو بذار 

الان لاکممو پاک نکردم یکمی لاکم تیکه تیکه و نامرتبه

خانما برای پوست چرب کسی از مارک سریتا استفاده کرده

من پوستم خشکه