2777
2789
عنوان

پایین بودن پلاکت خون

5216 بازدید | 49 پست

دلیلش چیه؟ازمایش دادم ۱۴۳هزارتاس.یه مدته همش بدن درد دارم از خواب که پا میشم یا روی پاهام کبود میشه بی دلیل.نگرانم واقعا.. کسی از خودتون یا اقوام این مشکل رو داشته؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

خیلیم پایین نیستا

مگه نرمالش از 150 هزار نیس؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خیلیم پایین نیستا مگه نرمالش از 150 هزار نیس؟ 

اره بین ۱۵۰ هزارتا تا ۵۰۰ هزارتا

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اینستا یچیزی گفته بخورین برا پلاکت خون اگه اینستا داری تا ادرسشا بدم؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

کبودی ها بخاطر کم بودن پلاکته

کم بودنش به چه دلیله؟توی نت زدم میگه بفرما مستقیم قبرستون

اره بین ۱۵۰ هزارتا تا ۵۰۰ هزارتا

خیلی پایین نیس نگران نباش

مال بابای من همیشه 120 هزار ایناس

البته آسپرین میخوره و 60 سالشه اما دکتر گفته طبیعیه 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
شوهر منم بی دلیل کبود میشد پلاکتش پایین بود دکتر طب سنتی رفت تا چند ماه سه شیره میخورد خوب خوب ...

چی میخورد میشه به منم بگی🥲🙏🏻

اره بابا تو نت همه چیو میگه سرطان دور از جون

ولکن

ولی اگر کبودی داری برو دکتر مطمئن شی

تو اینستا یچیزی گفته بخورین برا پلاکت خون اگه اینستا داری تا ادرسشا بدم؟

اره بده عزیزم قربون دستت

یه ماه غدد لنفاوی گردنم ورم کرده رفتم دکتر وسونو گفت هیچی نیست اما نت ادرس قبرمم میده بهم به خدا از استرس روانیدشدم 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
خیلی پایین نیس نگران نباش مال بابای من همیشه 120 هزار ایناس البته آسپرین میخوره و 60 سالشه اما دکت ...

اره خود اسپرین و یسری داروها خون رو رقیق میکنه.. من اصلا قرصی نیستم فقط طب سنتی میرم جلو

اره بابا تو نت همه چیو میگه سرطان دور از جون ولکن ولی اگر کبودی داری برو دکتر مطمئن شی

رفتم دوباره کلی ازمایش نوشت🥲