2777
2789

در کنارش حتما آبرسان اینا هم بزن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تجربه داری ؟

بله منم زدم..........صورتتو با صابون نشور.............هر شب کرم لیفت بزن..........هر روز ضدآفتاب بیرنگ................مواظبت بعدش مهمتره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بله منم زدم..........صورتتو با صابون نشور.............هر شب کرم لیفت بزن..........هر روز ضدآفتاب بیر ...

ممنونم مهربون شما هم ۲ بار زدی ؟من بیشتر برای پیشگیری زدم و لیفت صورت چروک نداشتم 

ممنونم مهربون شما هم ۲ بار زدی ؟من بیشتر برای پیشگیری زدم و لیفت صورت چروک نداشتم 

من دوبار زدم ولی تو 5 سال.....................پشت هم نزدم

پروفایلو ؟چند سالتونه؟شما برای چی زدین ؟

منم همسن شما خط خنده و گودی چشم داشتم ژل زدم..................نمیدونم حالا اسمش پروفایلو بود یا نه................فکر کنم پروفایلو جدیدتره

تازه یه هفته زدم همه میگن چقدررر صورتت پر شده 

جدی؟؟؟؟؟ منم می خوام  تو هیمن هفته پروفایلو بزنم.. تو پیش کدوم دکتر زدی؟ من پیش دکتر مهدی اوصیا وقت گرفتم البته هنوز نمی دونم پروفایلو بزنم یا جالپرو؟ قیمت جالپرو مناسب تره گویا

جالپرو بیشتر ابرسانیش بیشتره 

همه ژلهای جوانساز ابرسانی رو دارن که باعث کلاژن سازی و بشاش و شفاف شدن پوست رو داره

پروفایلو هم مثله همه ژلهای جوانساز ابرسانی داره ولی قدرت زیادش رو لیفت پوست

حالا ببین کدوم مناسبته 

اینو یه دکتر خیلی معتبر گفت بهم

تازه یه جالپرو جدید اومده بارار که قینتش مثله پروفایلو هست و عالیه

اونم در قیمت ۹ونیمه

برای جوانسازی پوست اول باید بری دکتر مشاوره بشی تا آنالیز کنه پوستتو بعدش ببینه کدوم روش برات مناسبه.

لیزر CO2 و ژل جوانسازی و کلی روش خوب میتونی امتحان کنی.

کلینیک دکتر کمالی تو تهران خیلی تو این زمینه کارش خوبه خودش بهت متناسب با پوستت بهترین روشو معرفی میکنه

من خودم پروفایلو تزریق کردم راضی بودم 

این پیج اینستاگرامش ازشون مشاوره بگیر  drkamaliclinic 

رازی بودی از اولی ؟ تاثیر داشت؟

رازی؟!!! 🙁😒☹️ راضی درسته 😖

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی