2777
2789

عزیزان نی نی شما میزان مصرف شیر خشکشون چطوره؟؟هر چند ساعت چند پیمانه شیر میخورن؟؟

معمار و طراح داخلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من الان ۷۰ روزه است اما هیچ وقت بیشتر از دو پیمانه رو نتونسته یه دفعه بخوره 

شیرش چیه؟ دختر من ۱۳روزشه هر بار یک پیمانه میتونه بخوره ، شیرش اپتامیل هست احساس می کنم وزن نگرفته

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
رفلاکس داره اما نمیدونم در چ حده بعضی روزا خوبه بعضی روزا نه.به نظر شما حجم معده اش کوچیکه هنوز یا ب ...

عزیزم دکتر گفته رفلاکس داره ؟

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
شیرش چیه؟ دختر من ۱۳روزشه هر بار یک پیمانه میتونه بخوره ، شیرش اپتامیل هست احساس می کنم وزن نگرفته

من دخترم شیر خودمو میخورد الان یه هفته است ک کلا شیر خشک میدم بهش

به خاطر اتفاقاتی ک برام افتاد شیرم به کل خشک شد

معمار و طراح داخلی

میتونم بپرسم چرا شیرخشک میدین

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
من دخترم شیر خودمو میخورد الان یه هفته است ک کلا شیر خشک میدم بهش به خاطر اتفاقاتی ک برام افتاد شیر ...

آخی چه بد

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
میتونم بپرسم چرا شیرخشک میدین

متاسفانه سینه ام نوک نداره و نمیتونه مک بزنه